video foto trei accidente în mai puțin de trei ore pe valea oltului. cinci persoane rănite!

acc2Trei accidente rutiere soldate cu ranirea a cinci persoane și în care au fost implicate cinci autoturisme și o motocicletă, au paralizat traficul pe Valea Oltului, în mai puțin de trei ore, duminică după amiază. Toate accidentele s-au petrecut între Veștem și Câineni, iar din această cauză s-au format cozi de peste 10 kilometri.

Primul accident a avut loc în jurul orei 15.00, la Câineni (Vâlcea). O motocicletă s-a ciocnit oglidă-n oglindă cu o autoutilitară, moment în care ambele autovehicule au frânat. În urma lor, au oprit şi celelalte maşini, dar o altă autoutilitară, care nu a păstrat distanţa în mers, nu a mai avut loc să frâneze şi a intrat pe sensul opus unde a lovit un autoturism. Accidentul s-a produs la kilometrul 239, pe raza localităţii Câineni.Trei pasageri din autoturism şi motociclistul au fost răniţi şi transportaţi la spital.Traficul rutier pe DN7 a fost blocat pe sensul spre Sibiu, până la finalizarea cercetărilor.
accident foto 1
Accident în coloana blocată de primul accident
Un al II-lea accident s-a produs în jurul orei 16.30, la nici 10 kilometri de zona în care s-a produs accidentul de la Câineni. La ieșirea din Boița spre Vâlcea, un șofer a ieșit din coloana de mașini, a intrat pe contra sens și în încercarea de a depăși mașinile din fața sa, a acroșat o mașină ce circula regulamentar din sens opus. Cele două autoturisme au îngreunat traficul în zonă, suficient ca din nou coloanele de mașini să se întindă pe mai bine de 10 kilometri pe ambele sensuri. Nimeni nu a fost rănit.accident foto 3
Gravidă rănită la Tălmaciu
În fine, un al treilea accident s-a petrecut tot pe DN7, la ieșirea din Tălmaciu spre Sibiu. O mașină a ieșit în decor pentru a evita impactul cu un TIR ce intrase pe contrasens. ”Șoferul unui TIR (36 de ani, turc) avand alte preocupari in timp ce conducea a intrat partial pe contrasens, iar soferul unui auto Dacia Logan pentru a evita impactul a tras dreapta de volan si a intrat in sant. Sotia sa de 20 de ani e usor ranita”, spun cei de la IPJ Sibiu.
Urmăriți mai jos imagini video cu blocajul de pe Valea Oltului și de la acroșajul din trafic.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=7vdaiDEQP0I” splash=”https://i.ytimg.com/vi/7vdaiDEQP0I/maxresdefault.jpg” caption=”ACCIDENT SI BLOCAJ TRAFIC PE VALEA OLTULUI”]

Ultima oră

Comentariul meu