gazul începe sezonul cu puncte
fani-uta2
Foto: Aradon.ro

Gaz metan a reușit să câștige confruntarea de pe stadionul ”Motorul” în fața celor de la UTA Arad.

Brigada de arbitrii a fost formată din sătmăreanul Ovidiu Mazilu, el fiind ajutat de Radu Despa şi Cristian Lucaci (ambii din Baia Mare). Rezervă: Cătălin Botaş – Timişoara. Observatori FRF: Valer Vancea (Oradea) şi Dan Jiga (Bistriţa).

Formațiile de start

UTA: Anca Trip – Polgar, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Man – Cutuiuș.

Rezerve: Miron – Tănase, Costin, Manea, Sorian, C. Rus, Szekely.

Gaz Metan: Greab – Crețu, Abrudan, Muth, Buzean – Stancu, Bic, Băjenariu, C. Petre – Olaru – Llullaku.

Rezerve: Botoșer – Vișa, Furean, Ignat, Trif, Cosimo, Buziuc.

Schimbări

La pauză UTA a făcut prima schimbare, iar Szekely a intrat în locul lui Man. Apoi a venit timpul ca Gaz Metan să-și scoată din teren golgheterul iar Llullaku a părăsit terenul, în locul lui intrând Cosimo Figliomeni.  Nagy a mutat din nou iar Rus a intrat în locul lui Hlistei. În minutul 82 Sorian a intrat în locul lui Strătilă.

Goluri

Primul gol al partidei a fost marcat de către Ciprian Petre în minutul 6 la o fază în care apărarea arădeană s-a poziționat greșit, iar ”doiarul„ Gazului a fructificat o pasă primită în centru careului.

Golul doi al Medieșenilor a fost înscris în minutul 71 de Cosimo Figliomeni chiar la prima atingere a balonului.

Pe final UTA a redus din diferență, mai exact în minutul 86 prin Curtuiuș, iar fanii prezenți pe stadionul ”Motorul” din Arad au sperat la un egal, dar scorul final a fost 1-2.

În etapa viitoare Gaz Metan evoluează pe teren propriu în fața formației FC Târlungeni, în timp ce UTA joacă pe terenul celor de la U Cluj.

 

Ultima oră

Comentariul meu