video – memorialul tordai: csu victorie în prelungiri cu bcm pitești. vezi înregistrarea meciului!

csu sibiuVineri au avut loc partidele din cea de a II-a zi a memorialului Elemer Tordai la baschet masculin. CSU Sibiu a juca în a II-a partidă a zilei, de la ora 19.00, cu BCM Pitești. Sibienii au învins în prelungiri cu 88-86.

Vineri, de la orele 17:00, Steaua a întâlnit echipa echipa nou promovată în Liga Națională de Baschet Masculin, Dinamo București în fața căreia a pierdut cu 74-91, iar de la 19:00, galben albaștrii au intrat pe parchet în compania celor de la BCM Pitești. Sibienii au învins greu cu 88-86, după prelungiri. În ultima zi a ediției din acest an a Memorialului Tordai, echipa din capitală, Steaua CSM Eximbank joacă împotriva celor la Pitești, de la orele 11:00, iar CSU Atlassib Sibiu joacă ultimul meci, cu Dinamo București, delaorele 13:00.
Imediat după terminarea ultimului meci, va avea loc festivitatea de premiere, în urma căreia va fi atribuit trofeul Elemer Tordai, echipei câștigătoare a ediției 2015.
Memorialul Tordai se organizează anul acesta, pentru al 7-lea an consecutiv, în memoria unuia dintre cei mai iubiți baschetbaliști sibieni din toate timpurile, Elemer Tordai, răpus, în urmă cu 8 ani, de o boală necruțătoare. Tordai a fost unul dintre jucătorii emblematici ai clubului nostru, campion alături de CSU Sibiu, atât în 1995, cât și în 1999.
Pe tot parcursul celor trei zile ale turneului, la intrarea principală a Sălii Tansilvania, Asociația ONKOS Sibiiu, care sprijină persoanele care suferă de cancer, va amplasa două urne unde pot fi făcute donații.
Memorialul Elemer Tordai este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și inclus pe Agenda Sportivă a orașului. Foto: csusibiu.ro
VEZI ÎNREGISTRAREA MECIULUI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS LA ORA 19.00!

Ultima oră

Comentariul meu