ionel spintecătorul de mediaș a primit închisoare pe viață

media_142530914179020000

Criminalul care a șocat o țară întreagă, și-a primit pedeapsa.

Ionel Loza a fost condamnat astăzi la închisoare pe viață pentru săvârșirea faptei de omor calificat, sentința fiind dată de Curtea de Apel Alba Iulia. În primă fază acesta a primit doar 22 de ani de închisoare, dar după apel, apel intentat atât de criminal cât și de familia victimei, sentința a fost clară, ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ. Mai mult, criminalul de pe strada Rubinului din Mediaș este obligat să-i plătească familiei Simonei Lasca suma de 500.000 de euro.
În prima zi a lunii martie, un caz tulburător zguduia România, după ce medieșeanul în vârstă de 31 de ani a omorât-o pe Simona Lasca cu o cruzime de neimaginat . Ionel Loza dezvoltase o obsesie pentru tânără, iar în seara zilei de 1 martie, i-a despicat pieptul prim 6 lovituri nemiloase de cuțit și apoi a încercat să se sinucidă. Tânăra care muncea la o cofetărie din oraș a încercat cu ultimele puteri să-și sune o prietenă, apropiata victimei a declarat ulterior că a auzit-o pe Simona cum striga după ajutor, dar nimeni nu a mai apucat să o salveze.
Criminalul a mai avut puterea să-și explice gestul într-un bilet, iar acesta a specificat că nu suporta faptul că Simona urma să-și unească destinele cu un alt bărbat.  „Decât să-ţi trăieşti viaţa alături de altul, mai bine plecăm dincolo.” A scris acesta.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Aștia dau până obosesc. Ăla e momentul care pune capăt,tensiunilor interioare, si în care scapă de factorul de stres, si momentul în care ea ,nu mai poate fi a nimănui. 31 de ani, si statea tot acolo tot cu părinți.
    Si aia trebuia să fie și ea mai atentă când era ăla in spatele ei, și nu cred că nu îi face felul in pușcarie, si poate la chemat ea si au avut o discuție, si ea a vrut sa ii zică că să iși vadă de treabă,ăsta nebunu a luat cuțitul la ea a fugit in camera si a sunat haodeți ca a imtrat sata peste mine.

  2. Până vad aia 500,000 de la ăla.trec 500 de ani, iasă în 20 de ani pt bună purtare,aia e pe viață la noi, poate sa dea 5.000 de miliarde că tot nu o aduce înapoi, stai la 30 de ani să o urmăresti zi de zi, si ceva tot au avut ei de era ala asa disperat, si și-a dat seama ce fel de om e ca e disperat si la lasat.