video – ședință importantă la consiliul județean sibiu. vezi înregistrarea!

sala consiliul judetean sibiuJoi de la ora 15.00 în sala mare a Consiliului Județean Sibiu, a avut loc ședința ordinară a consilierilor județeni pentru luna în curs. Site-ul nostru a transmis în direct ședința și intervențiile consilierilor.

Ședința ordinară a consilierilor județeni a avut loc astăzi de la ora 15.00 în sala de ședințe a instituției. Aceasta a fost condusă de președintele insituției, Ioan Cindrea. ” În conformitate cu prevederile art.94 alin.2,3 ale Legii nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Președintele Consiliului Județean Sibiu, convoacă Consiliul Județean Sibiu, în ziua de 27 august 2015, ora 15,00, în ședință ordinară, la sediul Consiliului Județean Sibiu, Sibiu, str. General Magheru nr.14”, se arată într-o comunicare a Consilului Județean Sibiu. Au fost prezenţi 25 de consilieri judeţeni, 8 au fost absenţi.
Au fost supuse spre aprobare 17 puncte de pe ordinea de zi şi 4 puncte de pe ordinea de zi suplimentară. Toate au fost adoptate cu unanimitate de voturi.
VEZI ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu