video - csu a pierdut categoric cu steaua. sibiul a pierdut cu 58-70! vezi înregistrarea meciului!

afis- memorialul elemer tordai 2015Memorialul „Elemer Tordai” a debutat pe 27 august 2015, la orele 17:00, la Sala Transilvania, cu partida dintre BCM Pitești și Dinamo București, și terminată cu scorul de 69-72. CSU a jucat de la 19.00 cu Steaua CSM Eximbank București și a pierdut cu 58-70.

”Turneul este un prim test, pentru a vedea dacă jucătorii pe care îi avem se ridică la nivelul campionatului din România. Nu putem vorbi încă de un joc de echipă elaborat, dar mă aștept ca fiecare dintre jucători să reușească să își arate calitățile în cadrul echipei și cu ajutorul coechipierilor”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.
Vineri, de la orele 17:00, Steaua întâlnește echipa echipa nou promovată în Liga Națională de Baschet Masculin, Dinamo București, iar de la 19:00, galben albaștrii întră pe parchet în compania celor de la BCM Pitești. În ultima zi a ediției din acest an a Memorialului Tordai, echipa din capitală, Steaua CSM Eximbank joacă împotriva celor la Pitești, de la orele 11:00, iar CSU Atlassib Sibiu joacă ultimul meci, cu Dinamo București, delaorele 13:00.
Imediat după terminarea ultimului meci, va avea loc festivitatea de premiere, în urma căreia va fi atribuit trofeul Elemer Tordai, echipei câștigătoare a ediției 2015.
Memorialul Tordai se organizează anul acesta, pentru al 7-lea an consecutiv, în memoria unuia dintre cei mai iubiți baschetbaliști sibieni din toate timpurile, Elemer Tordai, răpus, în urmă cu 8 ani, de o boală necruțătoare. Tordai a fost unul dintre jucătorii emblematici ai clubului nostru, campion alături de CSU Sibiu, atât în 1995, cât și în 1999.

Campanie pentru bolnavii de cancer
Pe tot parcursul celor trei zile ale turneului, la intrarea principală a Sălii Tansilvania, Asociația ONKOS Sibiu, care sprijină persoanele care suferă de cancer, va amplasa două urne unde pot fi făcute donații.
Memorialul Elemer Tordai este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și inclus pe Agenda Sportivă a orașului.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA MECIULUI CSU – STEAUA

Ultima oră

Comentariul meu