consiliul judeţean sibiu a semnat contractul pentru lapte şi corn
Foto Arhiva

lapte cornConducerea Consiliului Judeţean Sibiu a semnat miercuri, 26 august 2015, contractul de  „furnizare și distribuție produse lactate și de panificație pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore și elevii din clasele 0-VIII din învățământul preuniversitar de stat și privat din județul Sibiu”.

Contractul a fost semnal cu firma SC Achiziţie şi Dezvoltare SRL din Târgu Jiu, câştigătoarea licitaţiei organizate la începutul lunii august. Preţul per pachet oferit de această firmă a fost de 0,72 lei fără TVA.
Valoarea maximă destinată pentru plata produselor furnizate este de de 5.508.848,88 lei fără TVA, care se va deconta în funcţie de numărul de preşcolari şi elevi prezenţi la cursuri în noul an şcolar 2015-2016, care însumează 177 de zile.
Conform contractului, firma va distribui în fiecare zi 200 ml lapte UHT sau iaurt şi 80 gr corn sau produse derivate, însemnând covrigi simpli sau biscuiţi uscaţi, la grădiniţele şi şcolile din mediul urban, şi de două ori pe săptămână la cele din localităţile rurale din judeţul Sibiu.
“Ne bucurăm că am finalizat procedura de achiziţie pentru furnizarea pachetului lapte-corn, care face parte dintr-un program guvernamental pe care îl considerăm binevenit, alături de cel privind încurajarea consumului de fructe. Personal am mers în multe şcoli în mediul rural şi copiii mi-au spus că se bucură de gustarea pe care o primesc în fiecare zi. Iată că noul an şcolar care bate la uşă peste câteva zile ne prinde pregătiţi ca să oferim laptele şi cornul celor aproximativ 43.000 de elevi şi preşcolari beneficiari. Firma cu care am semnat contractul a colaborat bine anul trecut cu Consiliul Judeţean Sibiu şi sperăm că şi în continuare vom avea o colaborare fără probleme”, a precizat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu