Acțiunea poliției la trecerile la nivel cu calea ferată din județ. Bilanț îngrijorător!

trenÎn ziua de 25 august, poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Biroului Judeţan Transporturi au monitorizat intens circulaţia autovehiculelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Cei 41 de poliţişti sibieni au desfăşurat activităţi specifice în vederea prevenirii accidentelor  de circulaţie şi pentru verificarea semnalizării rutiere în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.
Traficul rutier a fost supravegheat prin intermediul dispozitivelor de măsurare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.
În cadrul acţiunilor, aproximativ 100 de conducători auto şi pietoni au fost sancţionaţi contravenţional ca urmare a încălcării normelor rutiere.
În municipiul Mediaş, o localnică în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gării, nu a respectat semnificaţia semnalelor acustice şi luminoase roşii ale semaforului electric aflat în funcţiune, instalat în dreptul trecerii la nivel cu o cale ferată fără bariere. Pe lângă amenda de 945 de lei aplicată de către poliţişti, femeii i-a fost suspendat şi dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.
De asemenea, poliţiştii au constatat două infracţiuni la regimul rutier.
Acţiunile poliţiştilor sibieni continuă în vederea creşterii gradului de siguranţă în trafic a cetăţenilor, ca obiectiv prioritar al Poliţiei Române.

Ultima oră

Comentariul meu