schimbare majoră la csu sibiu. la ce au renunțat sibienii!

calotaCSU Sibiu face schimbări majore înainte de începerea noului sezon. Astfel după ce noul antrenor Dan Fleșeriu a schimbat complet lotul de jucători, gruparea galben – albastră mai face o modificare importantă. Sibienii vor evolua în sezonul viitor într-un  echipament produs de o firmă locală, renunțându-se astfel a colaborarea cu cei de la Spalding.

Jucătorii CSU Sibiu  își vor prezenta noul echipament oficial de joc, miercuri, 26 august 2015, orele 18:00, în locația poroducătorului ANDU, partenerul echipei de baschet, din Sibiu Shopping City. Suporterii sunt invitați să ia parte la acest eveniment.
Cu o zi înainte de primul meci din cadrul Turneului amical Elemer Tordai, jucătorii din noul lot CSU Sibiu, își prezintă noile tricouri cu care vor evolua, în sezonul 2015/2016, în cadrul competițiilor oficiale. Cu un design nou, tricourile pe care le vor îmbrăca jucătorii echipei sibiene sunt confecționate de unul dintre noii parteneri ai clubului, firma ANDU.
Sunt invitați să participe la prezentarea noului echipament toți suporterii galben-albaștri. Pentru aceștia, ANDU pune în vânzare, o dată cu  evenimentul de miercuri, mai multe replici după noile tricouri oficiale, replici care vor putea fi achiziționate, pe toată perioada sezonului competițional, de la magazinul din incinta Sibiu Shopping City.
CSU renunță astfel la o colaborare îndelungată cu producătorul de echipament sport Spalding.

Ultima oră

Comentariul meu