video - ”sibiul de odinioară” la pro tv: cel mai mare festival de muzică românescă!

sibiul de odinioara 2015 (5)Festivalul Sibiul de Odinioară susținut de Ora de Sibiu ca principal partener și organizat de Asociația ”Sibiul de Odinioară”, a fost prezentat de Stirile Pro TV ca fiind ”cel mai mare festival de muzică românească”.

Conceptul de festival implementat pentru prima dată anul trecut la Sibiu, a atras și anul acesta zeci de mii de oameni, dar a stârnit și interesul mass-media. Pe lângă partenerul principal al evenimentului, Ora de Sibiu, site-uri locale de stiri, dar și naționale, au prezentat pe larg detalii despre ediția a II-a de la ”Sibiul de Odinioară”. Agenția Agerpres, Radio Cluj, site-uri naționale precum europafm.ro, ziuanews.ro, au publicat știri și articole despre festivalul avut loc în 22-23 august la Sibiu.
Pro TV a prezentat Sibiul de Odinioară ca fiind ”cel mai mare festival de muzică românescă”, într-o știre ce a rulat în toate jurnalele de știri de duminică 23 august și pe care o puteți urmări mai jos.
CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO – Peste 20.000 de spectatori au retrăit „Sibiul de Odinioară” în Pădurea Dumbrava
”Indragostitii de melodiile pe care au crescut, au iubit sau au suferit, au ocazia sa isi aplaude artistii preferati la cel mai mare festival de muzica romaneasca, organizat la Sibiu”, se arată în stirea publicată pe stirileprotv.ro.

Ultima oră

Comentariul meu