video –daniel buzdugan, revoltat de maneliștii de pe valea avrigului. reacția vedetei de la zu!

buzdugan copaciRealizatorul radio Daniel Buzdugan, a mers weekendul trecut pe Valea Avrigului acolo unde a vrut să se relaxeze.  A dat însă peste niște maneliști care ascultau muzica la maxim. Buzdugan a filmat cabana cu pricina și a postat imaginile pe internet.

Aflat în aceste zile într-o mini vacanță la Sibiu și în împrejurimile unuia din orașele sale preferate, vedeta Daniel Buzdugan de la Radio Zu a avut parte și de momente mai puțin plăcute. A ajuns într-o zonă cunoscută pentru frumusețea ei, Valea Avrigului, dar nu s-a putut bucura de momentele de relaxare, pentru că în una din cabanele închiriate de turști, a dat peste niște maneliști. Aceștia ascultau muzica lor preferată cu sonorul difuzarelor la maxim.
” Cocalari in acțiune! Ferească-ne Dumnezeu de asemenea specimene!”, a spus Buzdugan în titlul unui fișier video postat pe pagina sa de Facebook.
Fanii lui Buzdugan nu au întârziat să își arate și ei disprețul față de această situație, prin comentarii la imaginile video. ”Adevărat! Nu am cuvinte! Si pe mine ma deranjează muzica la atâția decibeli si de natura respectiva! Si sunt inca multi oameni de genul”, a spus una din fanele lui Buzdugan pe Facebook.

Vizită la Brukenthal și în Sibiu. A plantat un brad!
Buzdugan a ajuns duminică într-un loc pe care spune că de mult dorea  să îl viziteze. ”Palatul Brukenthal din Avrig, județul Sibiu. Palatul are o superbă gradină monument, ce și-a păstrat intactă structura inițială. Am acceptat cu plăcere provocarea primarului oraşului Avrig, Arnold Gunter Klingeis, de a planta un brad în curtea palatului. I-am întâlnit acolo și pe piloții de la Raliul Sibiului, dar și pe ,,consăteanul” meu, iubitul artist Ovidiu Lipan Țăndărică. Dacă ajungi in zonă, nu trebuie ratat acest obiectiv turistic important al Transilvaniei, unde chiar se poate și dormi!”, a spus Buzdugan.

Buzdugan si manelistii de pe Valea Avrigului de oradesibiu
Video si foto: Facebook Daniel Buzdugan

Ultima oră

Comentariul meu