Baschetbaliștii de la Gaz Metan au trecut la treabă sub comanda lui Ovidiu Teleabă
Foto: Site-ul suporterilor CS Gaz Metan
Foto: Site-ul suporterilor CS Gaz Metan
Foto și Info: csgazmetan.com

Jucătorii formației de baschet Gaz Metan Mediaș s-au reunit lini dimineață, pentru un prim antrenament de reacomodare la efort pe stadion. La capitolul ”noutăți” putem nota transferurile a 2 jucători, Vaidotas Peciukas și românul Vlad Costa. În probe la echipa din Mediaș se mai află și alți 3  tineri baschetbaliști: Alin Andrieș, Dan Ioan și Balazs Baczo.

 Notabil este și faptul că alți 7 jucători vor continua și în sezonul viitor în maieul alb-negru, aceștia fiind:  Gediminas Navickas, Aliaksandr Pustahvar, Niksa Nikolic, Nikola Siladji,Vladislav Solopa, Mihai Gavrilă și Horia Cristiean. În zilele viitoare, la Mediaș s-ar putea să mai ajungă încă un jucător străin.

Gazul participă la turneul amical Cupa Mureșului

Gaz Metan va participa în perioada 11-13 septembrie la turneul amical organizat de BC Mureș, și anume ”Cupa Mureșului.” Alături de Gaz Metan și BC Mureș, la Cupa Mureșului vor mai participa și Dinamo, dar și BCM U Pitești.

Gaz Metan și CSU Sibiu se întâlnesc într-un meci amical

În 3 septembrie, cel mai probabil în sala polivalentă din Mediaș, Gaz Metan și CSU Sibiu se vor întâlnii într-un meci de pregătire care să amintească de cele 2 partide din campionatul trecut.

Iată ce spun noi veniții la Mediaș, Bogdan Coste și Vaidotas Peciukas, dar și antrenorul Ovidiu Teleabă

”Anul trecut am fost o echipă bună, sperăm ca și acest an să fie unul bun. Personal, sper să cresc de la meci la meci și să câștig încrederea antrenorilor, iar pe plan colectiv, sper să fim surpriza sezonului. Toate formațiile s-au întărit și o să fie un sezon lung și foarte greu” a declarat astăzi Bogdan Coste

”Am venit la Mediaș fiindcă aveam nevoie de o schimbare, l-am văzut pe prietenul meu Navickas jucând aici multe meciuri. Îmi place stilul de joc al Mediașului, i-am văzut în sezonul anterior jucând rapid și bucurându-se de baschet. Ne propunem să ajungem în Play-off, dar vom vedea ce se întâmplă. Urmează un sezon foarte dificil, iar faptul că majoritatea jucătorilor care în sezonul trecut au îmbrăcat maieul alb-negru, au rămas la Mediaș ne conferă un mare avantaj.” spuse jucătorul care în sezonul trecut a evoluat pentru BC Mureș.

”Săptămâna aceasta o să lucrăm fizic, astăzi a fost primul antrenament pentru noul sezon, am adunat 9 jucători, iar 3 dintre ei lipsesc motivat, este vorba despre Solopa, Pustavar și Sziladgy. Am început puțin mai târziu decât ne-am dorit. O parte dintre jucătorii Români veniți la echipă sunt în probe, alții au semnat sau o să semneze, până la finalul săptămânii o să ne decidem în privința tuturor băieților. Vom juca un amical cu Sibiul și urmează să participăm la Cupa Mureșului, sper să facem o figură frumoasă pe parcursul campionatului, contez pe seriozitatea jucătorilor și pe munca depusă de ei” a declarat antrenorul principal al Medieșenilor, Ovidiu Teleabă conform csgazmetan.com

În Cupa României, Gaz Metan evoluează în fața formației BC Oradea, în format tur-retur, primul meci se joacă în data de 22 septembrie la Mediaș, iar returul este 4 zile mai târziu în Oradea. În ceea ce privește campionatul, în prima etapă Gaz Metan joacă la Mureș în fața formației locale, BC Mureș. Partida are loc în data de 3 octombrie.

Ultima oră

Comentariul meu