îl cunoști pe medieșeanul care și-a tatuat chipul părintelui arsenie boca pe braț?

Un tânăr din Mediaș a fost vedeta unei știri de televiziune după ce și-a tatuat pe braț chipul părintelui Arsenie Boca. La Mediaș, nimeni nu îl cunoaște pe credinciosul care a ales să se tatueze cu chipul părintelui. untitled

Tatuajele cu părintele Arsenie Boca au devenit o modă printre tineri, iar zilele trecute, niște comercianți cu fler au lansat o gamă de huse pentru telefonul mobil imprimate tot cu chipul lui Arsenie Boca.

Cum era firesc, mai marii bisericii ortodoxe nu sunt de acord cu faptul că părintele Arsenie Boca apare pe pielea tinerilor, pe tricouri sau pe husele pentru telefonul mobil. Ultimul miracol care îl are în prim plan pe părintele Arsenie Boca a avut loc chiar lângă Mediaș, mai precis la Dumbrăveni, unde chipul lui Arsenie Boca a apărut pe o casă.

sursa: zutv.ro
Sursa: zutv.ro

[contextly_sidebar id=”EuEanwysbwgJ9XgeEVVnszukCUZL1kiU”]Convinşi că asistă la o minune, proprietarii casei din localitatea Dumbrăveni, judeţul Sibiu, au chemat un călugăr care să confirme autenticitatea chipului lui Arsenie Boca de pe peretele casei lor. „Niciodată nu s-a văzut aşa clar ca acum. Nu ştiu dacă s-a întâmplat ceva deosebit, privind pe perete am văzut contururile mai clar. Am fost şi la preot, care ne-a spus că este o pictură a lui Arsenie Boca”, a declarat proprietara casei atunci la Romania TV. Oamenii au fost cu mic, cu mare să vadă noua minune şi să se roage, iar casa s-a transformat în loc de pelerinaj.

Pelerinajele la mormântul Părintelui Arsenie Boca de la Prislop sunt deja obișnuite pentru că mii de români doresc să ajungă în acel loc plin de spiritualitate. Medieșeanul în cauză nu s-a mulțumit doar cu o icoană ce îl înfățișează pe Arsenie Boca ci a dorit să își tatueze pentru totdeauna portretul părintelui. Îl cunoști?

 

Ultima oră

Comentariul meu