răzvan avram a plecat de la gaz metan | iată cu cine a semnat acesta

razvan-avram

Răzvan Avram a plecat de la Gaz Metan. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a semnat cu FC Brașov, formație antrenată în prezent de Cosmin Bodea.

Mijlocașul născut în capitală a evoluat în 98 de partide pentru Gaz Metan marcând și 15 goluri. Gaz Metan și FC Brașov se află în seria a 2-a a Ligii secunde, după ce ambele au ”căzut” în eșalonul al doilea după ce în ultima etapă a sezonului trecut pe stadionul Tineretului s-a înregistrat o remiză albă scor 0-0. Cele două formații se vor întâlni în etapa cu numărul 8 a turului Ligii secunde, respectiv etapa cu numărul 21 a returului seriei a doua.

Avram a evoluat pentru juniorii Stelei, iar cariera de jucător profesionist și-a început-o în anul 2006 când a evoluat pentru Prefabricate Modelu echipă care mai era cunoscută și sub numele de Prefab Modelu. De la Prefab Modelu, Răzvan Avram a ajuns la Petrolul Ploiești. După ”aventura” de la Petrolul, Răzvan Avram a semnat cu formația de ligă secundă Victoria Brănești, formație cu care a promovat în prima ligă. După doar un an petrecut în prima ligă, Victoria Brănești s-a desfințat, iar Avram a semnat cu Gaz Metan Mediaș. După 4 ani petrecuți în tricoul Gazului Metan, jucătorul născut în capitală a semnat cu FC Brașov, iar în acest moment Avram este cotat la 150.000 de euro.

Ultima oră

Comentariul meu