video foto – ce bine arată noul pod peste cibin. lucrările ai avansat extrem de mult!

pod cibin lucrari sibiu (6)Site-ul nostru își propune să vă arate la un interval de maxim două săptămâni, cum decurg lucrările la unul din cele mai importante obiective din Sibiu. La noul pod peste Cibin au fost montate deja elementele metalice ale acestuia.

Lucrările la noul pod de peste Cibin avansează într-un ritm destul de accelerat. Constructorul a terminat de montat elementele metalice ale podului într-un interval mai scurt decât cel estimat, iar cel mai probabil se va trece la pasul următor, respectiv cel de montare a traverselor pe care urmează să se toarne și asfaltul.
Totuși deocamdată traficul din zona străzii Râului rămâne blocat și deviat pe strada Lungă, cu ieșire în strada Reconstrucției.

Informații generale despre contract
În urma procedurii de achiziţie, asocierea SC Prodial SRL – SC Arcada Company SA Galaţi – SC Repcons SRL – SC Termo Sibiu SRL – SC Consinstal Energy SRL – SC Teleconstrucţia SA a fost declarată câştigătoare. Valoarea contractului semnat este de 10.568.919,53 lei (fără TVA).

Lucrări prevăzute în contract: demontarea podului existent, montarea unei pasarele provizorii pentru circulaţia pietonilor, modernizarea reţelelelor de apă şi canalizare, a reţelele de telecomunicaţii, a celor de gaz şi electricitate care traversează Cibinul, amenajarea de alei pietonale sub pod şi construcția noii structuri a podului. Lucrările la acest obiectiv au început în septembrie 2014.

Lucrari noul pod peste Cibin Sibiu 2015 de oradesibiu

Ultima oră

Comentariul meu