video – csu sibiu și-a prezentat lotul de jucători. ce spun antrenorul fleșeriu și căpitanul calotă despre viitorul sezon!

csu lotCSU Sibiu și-a prezentat, marți după amiază, jucătorii care vor evolua în tricourile galben-albastre, în sezonul competițional 2015/2016, la Centrul Aria, la eveniment fiind prezenți și câțiva fani ai echipei sibiene. După prezentare antrenorul Fleșeriu și căpitanul Calotă au răspuns câtorva întrebări în care s-au referit și la viitorul sezon, dar și la obiectivul clubului sibian.

Alături de echipa din Liga Națională, clubul sibian i-a prezentat și pe jucătorii Under 14 și Under 16. În cadrul evenimentului a fost prezentat lotul de jucători și staful tehnic al echipei sibiene. ”Avem o echipă extrem de tânără, care sper să se ridice la pretențiile publicului sibian și să ne reprezinte cu succes în campionat. Sper că oricare dintre obiectivele care ni le propunem, la începutul campionatului sau pe parcursul lui, să le îndeplinim. Cel mai important obiectiv e să îi facem pe sibieni mândri, să umplem din nou sala așa cum am făcut-o de nenumărate ori”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.
Octavian Popa Calotă a dorit să mulțumească, în primul rând, pentru oportunitatea de a fi căpitanul echipei. ”Vreau să mulțumesc mai  multor persoane. În primul rând domnului antrenor, pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o, de a fi nu doar jucător, ci și căpitan al acestei frumoase echipe. E o onoare pentru mine și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și să pot să îi țin în frâu pe băieții aceștia. Vreau să mulțumesc celor din conducere, noilor co-președinți (n.r. Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci), dar și fostului președinte (n.r. Mircea Vulc) pentru oportunitățile pe care mi le-a oferit și el, la rândul său”, a spus Calotă.
Au urmat apoi întrebările din partea presei, secțiune la care au fost puse întrebări doar de reporterul Ora de Sibiu. De remarcat că la eveniment mass media locală a lipsit aproape în totalitate, fiind prezenți doar trei jurnaliști sportivi la prezentarea de la Aria.
Următiți mai jos înregistrarea transmisiei live a prezentării lotului și a mini coferinței de presă de după prezentare.

Ultima oră

Comentariul meu