s-a stabilit programul din liga a 3-a. cisnădia debutează acasă!

fotbal cisnadieLa sediul Federației Române de Fotbal s-a decis programul meciurilor pentru viitoarea ediție a ligii 3 de fotbal. Județul Sibiu este reprezentat de Măgura Cisnădie. Echipa cisnădiană începe sezonul pe teren propriu în fața celor de la Millenium Giarmata.

Noua ediţie de campionat a eşalonului al treilea va debuta pe data de 29 august, într-un format de cinci serii, cu un total de 75 de echipe înscrise
În această dimineaţă, sala ”Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului a fost gazda tragerii la sorţi a poziţiilor din tabelele Berger ce au stat la baza alcătuirii calendarului competiţional al Ligii 3. Cele 75 de echipe înscrise au fost împărţite în cinci serii, componenţa acestora fiind validată prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iulie 2015 şi modificată prin decizia Comitetului de Urgență al FRF din 12 august, conform frf.ro.
Măgura Cisnădie joacă în runda inagurală, acasă cu Millenium Giarmata, iar în etapa a II-a se deplasează la Cugir, pentru confruntarea cu Metalurgistul. În runda a III-a la Cisnădie vin cei de la CSM Lugoj.
VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL LIGII A 3-A DE FOTBAL, SERIA A IV-A

Ultima oră

Comentariul meu