ne-ați făcut de râs, domnule johannis!

klaus iohannisDupă nouă luni, de la instalarea d-voastră la Cotroceni, ați ajuns de râsul presei bucureștene!

Unii se întreabă dacă mai trăiți, atât de bine vă „ascundeți” de ochiul public. Alții vă numără zilele de chiul prezidențial, din acest an, și constată că ați muncit puțin peste 60% din zilele lucrătoare. Numai prim-ministrul Ponta vă întrece, cu un neonorant procent de puțin sub 60% zile lucrate. Amândoi sunteți considerați autorii măririi fără rușine a salariilor demnitarilor, între care vă numărați. Și amândoi v-ați tras zile libere imediat după ce v-ați asigurat lefurile mărite. Ce să mai spun că amândoi ați fost inexistenți pentru România pârjolită de focul solar. Mă întreb de unde aveți atâta putere să suportați asemenea critici, sfidându-le!, de parcă ați fi umili funcționari de stat, nu ditamai demnitarii, șefii lui.

Veți spune că cei care vă critică nu v-au simpatizat niciodată, mai ales de când ați ajuns președinte. Și? Vi se pare că asta scuză criticile pe care vi le aduc? Personal, cred că de ce mi-a fost frică n-am scăpat! V-am votat cu inima strânsă, pentru că ați fost contracandidatul lui Victor Ponta. Aveam argumente să-l văd pe Ponta ca pe un pericol național, în calitate de prim-administrator al societății noastre. Și nu cred că m-am înșelat. Ponta a vrut la guvernare, dar habar nu are să administreze o țară. Poate, nici măcar un chioșc. De aceea v-am ales ca pe Iliescu, în 2000, atunci împotriva lui Vadim Tudor, bufonul de serviciu al politicii dâmbovițene.

Pe d-voastră nu aveam de ce să vă cred pericol național. Renașterea Sibiului – e-adevărat, cu minusuri, dar și cu mai multe plusuri -, după 2000, vă este și d-voastră datorată. Chiar dacă ați avut antecesori importanți, pe care niciodată nu i-ați recunoscut. Și totuși mi-a fost teamă că nu veți renunța la stilul sfinx de-a vă manifesta ca ales (și ce ales!), indiferent și rece la critici, sugestii și opinii binevoitoare. Mi-a fost teamă că nu veți renunța la plecările intempestive în concedii exotice, ca pe vremea când ați fost primarul Sibiului. Și cel mai teamă mi-a fost că nu veți face față comunicării publice specifice Capitalei României. În special, relațiilor cu jurnaliștii bucureșteni, știind că pe ei nu-i veți putea „controla” ca pe cei din Sibiu. Și toate temerile mele, în timp record, s-au dovedit întemeiate. Dar, fiți sigur, nu mă bucur!

D-le președinte Johannis,

Ați fost 14 ani primarul Sibiului, și în numai nouă luni ne-ați făcut de râs! V-ați luat zile libere, de parcă pentru asta ați vrut să ajungeți președinte; ați fost plecat din țară și noi am aflat de la jurnaliști străini; n-ați convins că sunteți pregătit să faceți ce ați promis, atunci când spuneați apăsat că veți fi președintele românilor. Măcar să fi recunoscut, public – în direct, nu virtual! – din ce motive, și tot era mai bine decât nespusul lucrurilor, pe care poporul trebuie să le știe din partea președintelui lor, pe nume… Dle Johannis, iată de ce consider că ne-ați făcut de râs, pe noi, sibienii! V-ați gândit vreodată că sibienii, care v-au ales primarul lor, de patru ori, sunt cartea d-voastră de vizită cea mai convingătoare, ca președinte al României?

Au trecut nouă luni, în care n-ați făcut nici un pas spre o nouă politică. Nu pentru că n-ați avea potențial de conducător, ci pentru că păreți ținut pe loc de trăsăturile bogatului evanghelic, aroganța seniorială și arivismul narcisiac. Vor spune adversarii d-voastră (chiar intelectuali sași sibieni respectabili!), unii poate cu siguranța bucuriei inconștiente, că ei știau, de la început, că așa va fi, că nu veți putea fi altul decât ați a fost ca primar. Lor le-aș reaminti că nimeni nu e perfect, iar plusurile realizărilor de la Sibiu puteau fi – la momentul 16 noiembrie 2014 – cel puțin motive de speranțe că veți realiza saltul de la Sibiu, la București, nu doar geografic. Ci, evident, cu concursul conștientizării punctelor slabe pe care destui vi le-au punctat public, între 2000-2014.

În încheiere, vă mai spun doar că, în noiembrie 2014, v-am votat, personal, cu speranța că veți iniția măcar ridicarea nivelului de pretenții din interiorul clasei politice românești. V-am votat și pentru că aveam semnale că erați pe valul preferințelor tinerilor alegători, din țară și din străinătate. Alegându-vă, m-am simțit solidar… ca un fel de garanție, fie și necerută de ei, din partea generației părinților lor. Și încă ceva: mai sper că, la toamnă, vom începe să numărăm și plusurile care au făcut posibilă „minunea” răsturnării rezultatului așteptat de adversarii d-voastră, la 16 noiembrie 2014.

Ultima oră

Participă la discuție

29 Commentariu

  1. Am dat de acest articol acum, mi se pare foarte amuzant cum o gramada de postaci, ca ziaristi nu se pot numi, se trag de sireturi cu presedintele, ca si cand ei fac ceva de treaba, au o meserie, sunt nemaipomeniti si cu mult caracter. Sper ca ati vorbit in nume propriu cand ati afirmat asa ceva. In rest, e democratie…

    1. Va grabiti, ca si in cazul ceiluilalt editorial pe care l-ati comentat. Vad ca asta va e stilul. In legatura cu acest editorial, nu credeti ca ultimele evenimente il cam sustin, motiv pentru care ar cam trebui si noi sa nu ne simtim prea bine? Sau nu sunteti sibianca?

  2. Buna dragi cititori,eu nu l-am votat pe acest presedinte stiind ca nu e atat de corect precum se da,ci stiu sigur din surse sigure ca inclusiv persoane din primaria Sibiului se bucurau ca pleaca si asta nu pt ca urma sa le fie mai bine ci pt faptul ca era mereu arogant,cu nasul pe sus cum de altfel e acum cu o tara intreaga prin ceea ce a spus ca va face si nu a facut NIMIC dar nici macar nu e constient ca romanii nu l v-a rabda pana in 2019.Ma bucur ca se trezesc multi care l-au votat si imi dau dreptate de ce eu am spus acestui om NU categoric pt presedinte .

  3. Iohannis, o incercare ratata de multi ani. Orice oras daca era ales capitala culturala arata asa. Nu Iohannis a renovat Sibiul, ci banii care au fost alocati in acest scop. Si ok, sa zicem ca datorita lui arata asa Sibiul, dar sunt curios cand va face Iohannis din Romania ce e in Sibiu. Sincer, niciodata… Macar daca se punea bine pe langa nemti sa atraga ceva investiti, dar la cat e de moale si nesigur pe sine, ni situatia ca atare n-are cum sa se schimbe.

    1. Pai chiar s-a pus bine ”pe langa nemti”, a renuntat la datoria istorica, de 90 de miliarde de euro pe care Germania o avea catre Romania si l-a mazilit pe cel care a facut publica aceasta informatie!
      Dupa aceasta mareata ”realizare”, ca o confirmare a ”lucrului bine facut”, cu care ne-a convins in campanie, era firesc sa se premieze cu marirea salariului, desi consider ca era chiar mai firesc sa fie recompensat de frau Merkel!
      Si nu bag mana-n foc ca n-ar fi fost!

  4. Daca va ajuta cu ceva, domhule Teodorescu, cititi comentariile de la articolul meu (http://adevarul.ro/news/politica/m-ati-facut-ras-domnule-profesor-1_55a1208bf5eaafab2c77d58d/index.html), de acum vreo luna si ceva, si veti putea observa ca, la ce subiect ati atacat, se putea sa fiti injurat si mai rau. Cand v-am citit editorialul am avut in sfarsit suprema confirmare ca nu sunt eu vreun hater regatean care n-are ce face si da de pamant cu domnul profesor. Deci multumesc pentru minimul confort psihologic indirect furnizat.

    1. Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anononim. Gandul este al lui Albert Einstein. Oricine altcineva nu cred ca i-ar fi dat o mai mare greutate. Va spun asta, pentru ca realmente m-am bucurat – si va multumesc pentru asta – de comentariul d-voastra, dar mai ales de coincidenta cel putin formala a ideii directoare a articolelor noastre. Pe fond, este un semn ca cineva a lucrat prin amandoi pentru a-i atrage atentia dlui Johannis asupra aceluiasi mesaj: atentie la ceea ce faceti cu imensul capital de incredere si sperante cu care ati ajuns la Cotroceni! Nu va jucati de-a puterea, impreuna cu cei care si-au batut joc de ea. Incercati sa le dati motive sa inteleaga ca n-o mai pot face in continuare. Altfel, va faceti de ras si ne faceti pe toti de rasul lumii!
      Eu, unul, nu consider ca l-am atacat pe dl Johannis. Convingerea mea este ca orice cetatean, dar cu atat mai mult un jurnalist, trebuie sa le spuna celor de la putere ceea ce altii nu vor, nu inteleg sau le e frica sa le spuna. ROMANII TREBUIE SA INVETE SA-I CORECTEZE PE CONDUCATORII LOR, IN TIMPUL EXERCITARII PUTERII. Degeaba o fac atunci cand e prea tarziu, eventual cu un glontz aparent justitiar. Am trait-o si stim ca de-acolo ni se trage raul moral (platit cu 1000 de nevinovate vieti omenesti!) cu care am plecat in exodul postcomunist.
      Inchei preluandu-va ideea de final a minimului confort psihologic pe care mi l-ati creat. Va multumesc d-voastra si marelui anonim ca nu suntem singuri.

  5. Decât toată poliloghia asta stupidă ca să-ți pui cenușă-n cap, mai bine ne informai că e perfect valabilă și pentru tine zicerea lui Postelnicu. În ce mă privește, eu sunt convins, Dorine, că ai fost un dobitoc. Problema e că au fost mulți dobitoci asemenea ție, și încă mai sunt…

  6. Comentariu de slaba calitate analiza potitica nici atat. Ce vacante bre?? De care vacante vorbesti, de iesirile lui Ponta? dece nu le enumeri? Habar n-ai ce face Iohannis. Sasu nu-ti spune tie ce face,pur si simplu munceste zi cu zi asa cum a facut si la sibiu, iar ce-i care au ceva de spus stiu foarte bine ce face si cat de priceput e sa organizeze lucrururile. Are de luptat cu un sistem mafiot superdezvoltat si trebuie sa se organizeze foarte bine, ce nu intelegi?. fara el Sibiul era varza de China dupa cum s-a exprimat un antevorbitor. In strainate e foarte apreciat, nu cunosc alt om politic roman atat de apreciat. Dece crezi ca a castigat alegerile de fiecare data la scoruri zdrobitoare hah? zi mah dece? Ca e mitoman? Ca nu se pricepe? Vai de pielea voastra de fripturisti, ca de n-ar fi toata clasa politica mafioata ca voi si s-ar gasi un grup macar restrans de oameni corecti care sa conlucreze cu presedintele, vai de mafia romaneasca politica si nepolitica va termina Iohannis, va taie macaroana, jos mafia jos hotia la inchisoare cu voi!! Si, dupa cum zicea Iohannis, nici o grija, asa se va intampla, e doar o intrebare de timp, a question of time, pas cu pas va impaiaza, pas cu pas!

    1. Draga Cristi, argumentatia ta in favoarea d-lui Johannis are cateva puncte slabe sau cel putin discutabile. Cu permisiunea ta mi-asi permite sa ti le reliefez:
      1.Este perfect adevarat ( si de notorietate) ca dl. Johannis si-a luat cam multe zile de vacanta de cand este presedinte; argumentatia ta ca si dl. Ponta si-a luat de asemeni multe vacante nu scade cu nimic numarul exagerat de zile libere pe care si le-a acordat dl. Presedinte. Doar ca dl. Ponta e in functie de 3 ani si nu de 8 luni ca dl. Presedinte;
      2.Nu pot eu sa judec de la Bucuresti prestatia ca primar de Sibiu a d-lui Johannis; am vizitat cu treburi Sibiul de vreo 2 ori in ultimul an si iti marturisesc ca nu m-a impresionat cu nimic in mod special; iar multimea de magazine cu haine „second-hand” ma face sa cred ca sunt multi oameni saraci in Sibiu; daca vrei sa vezi orase cu adevarat frumoase, te sfatuiesc sa vizitezi Targu-Jiu sau Radauti; habar n-am cine sunt primarii acestor 2 orase, dar ele sunt cu adevarat superbe…
      3.Realizarile in plan european ale Sibiului nu ar fi fost posibile fara implicarea directa a guvernului Romaniei si este foarte bine ca guvernele au sprijinit cresterea notorietatii europene a Sibiului (capitala culturala europeana, festivaluri internationale, etc); si e de asemeni foarte bine ca fostul primar Johannis a reusit sa obtina sprijinul guvernului pentru ca un oras mic nu are niciodata suficienti bani pentru initiative de anvergura;
      4.Numarul mare de mandate pe care le-a castigat un primar nu e neaparat o dovada a competentei sale; in Bucuresti, dl. Vanghelie, fost primar al sectorului 5, in prezent arestat, este un analfabet si un ne-educat, iar sectorul 5 arata groaznic; cu toate astea, Vanghelie a avut 4 mandate de primar;
      5.Rapiditatea cu care dl. Johannis a acceptat initiativa d-lui Oprea de a i se tripla salariul de azi pe maine m-a dezamagit profund; un Presedinte instalat de doar 8 luni ar trebui sa refuze public si categoric o triplare a propriului salariu la inceput de mandat; de asemeni cheltuirea a unui milion de euro pentru renovarea resedintei (Vila Lac) mi-a facut o foarte proasta impresie; eu cred ca Basescu, cu toata ticalosia sa, nu a demolat Vila Lac la plecarea din functie incat sa fie nevoie de asemenea cheltuieli de renovare; cam multe cheltuieli din banii publici pentru un Presedinte nou-instalat…
      5. Ai mai auzit oare de vreun sas sau svab care sa-si „romanizeze” ortografierea germana a propriului nume precum a facut dl. Presedinte, schimbandu-si numele din Johannis in Iohannis ?
      6.Chiar daca nu esti de acord cu opiniile ziaristului care l-a criticat pe Johannis, eu cred ca nu trebuie sa apelezi la jigniri sau amenintari pentru a-ti sustine punctul de vedere; o argumentatie logica sau o ironie inteligent plasata valoreaza mai mult decat o mie de insulte….

  7. Pentru cei ce ati crezut ca Iohanis nu va fi cumparat de „sistem”, v-ati inselat. Pentru cei ce nu l-ati votat nu era diferit ca si Ponta e cumparat de „sistem”. Si acuma sa ne vedem de pita cu slana ce-o mai ramas din camara….

  8. Teodorescule,esti partial bun,sa stii ca Ponta este de 1000 de ori superior in constructie,fata de Johanisul vostru,fara sa vrem si al nostru.Daca in Sibiu si-a facut 7 case,zice el cinstit,plus multe altele,daca nu dadea nici o audienta,nu statea cu nimeni de vorba,de ce credeati ca lupul isi schimba si naravul odata cu parulnici-un presedinte din lume nu-si bate joc de banii tarii in haluil in care el o face.VAI DE NOI CU CONTINUATORUL STILULUI SI CLICII basescu.

    Realistul

  9. Acest articol ar fi fost incadrat de vechiul Catavencu la categoria „Am fost un dobitoc”….

    1. Rezon!!! Nu stiu cine e acest blogger (cica e un inginer ratat!) dar se vede de la o posta ca nu-l duce mintea sa gandeasca singur. Si o recunoaste cu inconstienta, ca pe o calitate personala. Si e incapabil sa se schimbe: tot mai crede, naiv, intr-un viitor Iohannis care, rusinat (ha! ha!ha!), va deveni, din toamna asta (de ce nu de maine?) un adevarat presedinte al romanilor! Poate cand o zbura porcu’!
      – Sibiul a ajuns „sus” (!?!) nu datorita lui Iohannis ci datorita sprijinului general/national ca sa avem, si noi, pentru prima oara, un oras „capitala culturala europeana”. Si fiindca Sibiul avea ceva notorietate in „Vest” l-a sprijinit toata lumea;
      – Singurele moduri in care s-a facut remarcat Iohannis la Sibiu au fost arivismul („case+case+case+…), aroganta de burghez parvenit infrumusetat „cu penele altuia” (adica ale perceptiei publice despre sasii cu adevarat harnici, calculati, civilizati) si sindromul „prostului sobru” (incapacitatea lui comunicationala, incetineala mintii, le-au lasat unor interlocutori impresia de seriozitate in gandire in sensul proverbului: „daca taceai, filozof ramaneai”).
      – S-a mai facut remarcat prin capacitatea de a se asocia cu niste personaje puse pe devalizat statul, e vorba despre capii Forumului Democratic German din România care s-au declarat (cu sprijinul unei justitii locale corupte de catre insusi Iohannis si al primariei conduse de acelasi Iohannis) mostenitori ai organizatiei naziste Grupul etnic german, calitate in care au pus „laba” pe toate bunurilr, cladirile si institutiile culturale, istorice, ale Sibiului;
      – Iohannis s-a dovedit un adevarat „animal politic”: dupa ce l-a determinat (nu stim cum, dar, probabil, ne va spune vreoadata M-me Merkel) pe Crin Antonescu sa-l „traga de par” in PNL apoi in conducerea PNL, i-a administrat binefacatorului sau o copita in bot (bine i-a facut!);
      – Daca l-a determinat chiar si pe acest Dorin Teodorescu sa-l critice pentru „prestatia” ca presedinte… e clar cat de jos a ajuns!

  10. teodorescu asta e un taran prost. de profesie inginer, nu a fost in stare sa-si vada de meseria lui. e un om care enerveaza-i pe toti cei din jurul lui, un parsiv jegos. ar face bine sa emigreze in zair.

  11. Ce ruşine! Să-şi pună o ţară întreagă nădejdea în tine şi tu se te dovedeşti un Dinu Păturică de provincie infatuat, însetat de avantaje materiale, de lâncezeală şi de plimbări cu nevasta de toartă.

  12. WOW Recunosc ca si eu am votat pe Klaus Johannis cu mult trag si multa speranta pentru o Romanie mai buna. Este evident ca Romania e mai mare decat Sibiul….poate de asta nu face fata presedintele nostru, nu s-a obisnuit cu ideea ca e o tara cea pe care o conduce nu un oras.
    Din cate stiu, un presedinte trebuie sa reprezinte tara prin delegatii si sa semneze hotararile luate de guvern, parlament etc.
    Constat cu tristete ca unele propozitii afirmate in perioada de candidatura au fost doar promisiuni electorale….nu as vrea vreodata sa spun ca e la fel ca ceilalti, stim cum sunt ceilalti…..corupti…
    Sper sa se tina de cuvant si sa ne surprinda placut…

  13. Dle. Dorin Teodorescu, faptul ca romanii au descoperit un personaj fara scrupule, care nu se iubeste decat pe sine si oportunitatea oferita de alegatori ca sa traiasca in opulenta impreuna cu sotia, nu este vina sibienilor. Nu sunt sibianca, dar am multi prieteni acolo iar in turul doi am votat anti Ponta. Am votat un sas, ce credeam ca are prin educatie cultul de a dramui fiecare banut(cei drept l-a avut pentru familia Iohannis, dar nu-l are pentru familia numita Romania!), un sas ce credeam ca poate deveni neamt, un sas cu bunul simt tipic ardelenesc! Votand anti Ponta, am crezut ca Iohannis va intelege ce vrea tara! Aiurea! Fie nu are aceasta capacitate, fie pur si simplu nu-l intereseaza! Momentul 16 nov. 2014 a fost unul major cu adevarat istoric, dar Iohannis il ignora total! Ce vad acuma? Un om cocotat pe un scaun pe care nu-l merita! Am votat un slogan nu un program și un proiect de tara!….mea culpa!. Din pacate, Iohannis nu este OMUL care sa puna umarul la construirea unei ROMANII A LUCRULUI BINE FACUT, iar asta nu-i vina sibienilor! Nu are calitatea morala si determinarea sa o faca! Desigur ca ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT, nu o poate face un singur om, dar impreuna cu politicieni integrii, si cu poporul, cu siguranta se poate face. Cand taci pt. un avion personal, cand accepti marirea salariului demnitarului, vacante dupa vacante, Mercedes ultimul tip, bani pt vizite „oficiale” din care sotia nu lipseste(!!!), pentru renovat din temelii vile prezidentiale (!!!), cand afisezi toate ifosele de jupan aruncand un biet palton pe capota masinii in loc sa dai cu politicienii corupti de pamant, atunci la ce sa se astepte Iohannis? A facut Basescu asa ceva? Basca promulgarea Le­gii alegerilor generale, ne­so­cotind o prevedere constitutionala ESENTIALA, potrivit careia poporul işi exercita su­ve­ranitatea prin referendum! Nu este acelasi popor care l-a ales in 2014 cu o majoritate zdrobitoare? Nu declara el ca va RESPECTA poporul care il va alege? Cand pierzi vertiginos in sondaje in numai noua luni(nu dupa cinci ani) sustinerea populara si nu pentru ca ai fost OBLIGAT sa iei masuri nepopulare ca sa salvezi tara, cand nu pricepi ce asteptau alegatorii de la tine, cand promulgi legi pentru indestularea ”elitelor”(salarii si pensii), acesta este rezultatul! Daca Basescu ar fi facut ce face Iohannis ,daca ar fi cheltuit pe masini, vile de protocol, daca ar fi inchiriat avion de lux, daca si-ar fi plimbat sotia in strainatate de cate ori se ducea la intalniri cu oamenii politici ,daca ar fi avut o o cat de mica preocupare sa o faca ”prima doamna”, cu alte cuvinte daca ar fi generant cheltuieli nesabuite, daca, daca, daca, realizati ce s-ar fi intamplat? Dle. Teodorescu, nici dv., dar mai ales sibienii nu trebuie sa va simtiti rusinati! Aveti cel putin din partea mea tot respectul! In fiecare padure exista uscaturi! Singurul lucru pe care nu-l inteleg, este cum de a reusit acest personaj sa se camufleze atatia ani intr-un om de onoare, incat a stat ca primar 14 ani? Cum a reusit sa va pacalesca? Cum de nu s-a vazut adevarata fata, adevaratul caracter? Ciudat, foarte ciudat!

  14. pe cine sa faca de ras,cum era Sibiul si sibieni inainte de KWJ …varza de China.n ai ce scrie nene…Asa i la noi tara asta fara tradatori nu ar fi ea,trebuia unu chiar din Sibiu altfel cum …

  15. ponta n-are habar sa guverneze o tara??? pe ce lume traiti? ati citit datele statistice publicate de ins sau rurostat?

  16. E f trist ceea ce se intampla;
    numai vizite de lucru la Bucuresti, ca inca nu e gata vila unde a stat 10ani
    presedintele, 4 milioane de lei sau de euro., ca sa renoveze;
    in timp ce medicii ne pleaca;
    ce va face cu slariul acela penibil de mare?
    cred ca ii va da la saraci!!!
    medicilor care au salarii de mizerie de profesori nu mai vorbesc;
    apoi Ceausescu a tinut la tara, ne a scapat de datorii,
    acum cate miliarde am luat deja imprumut de cand e Ponta…
    chiar unde sta ascuns presedintele?
    cum sa munceasca un presedinte daca nu se lafaie mai intai;
    totusi mizam pe aceea ca e neamt::)))
    ras cu plans:(((

  17. „Ne-ați făcut de râs, domnule Johannis!

    „Și totuși mi-a fost teamă că nu veți renunța la stilul sfinx de-a vă manifesta ca ales (și ce ales!), indiferent și rece la critici, sugestii și opinii binevoitoare. Mi-a fost teamă că nu veți renunța la plecările intempestive în concedii exotice, ca pe vremea când ați fost primarul Sibiului. Și cel mai teamă mi-a fost că nu veți face față comunicării publice specifice Capitalei României. În special, relațiilor cu jurnaliștii bucureșteni, știind că pe ei nu-i veți putea „controla” ca pe cei din Sibiu. Și toate temerile mele, în timp record, s-au dovedit întemeiate. Dar, fiți sigur, nu mă bucur!”

    IO-S DE LA ȚARĂ

    Da’ tot am apucat să miros ce sete de afecâiune (nesatisfăcută) e în spatele unor asemenea reproșuri…

    1. Nu ne traduci si noua ce vrei sa spui? Am inteles ca esti ”de la tara”, dar si acolo se vorbeste tot limba romana!
      Sper!

  18. Trebuia sa ii dea pensie speciala la fomista Romaniei ,C.Anghel,desi nu au contribuit jegurile alea din parlament la fondul de pensii.Se iau bani din pensiile celor saraci ca sa le dea gunoaielor din parlament ,5000 de lei, apoi dublarea salariilor demnitarilor.Aceste masuri sunt in desconsiderarea totala si a dispretului fata poporului roman ,de oamenii, cu zecile de mii, care mor de foame.Cum de nu le este rusine?

  19. Cadrelor din MAI si MApN luna trecuta le-au dat 2 LEI in plus pentru hrana iar luna aceasta nu numai ca le-au luat inapoi cei 2 lei, le-au luat si retroactiv pentru luna iulie, jenant, imi vine sa vomit ! Asta in timp ce pentru ei de la 5000 ron leafa au ajuns la 20.000 ron si acum au disparut !

    1. Or fi murit de bucurie; ce s afaca cu atata banet, ce sa faca?
      cum se bucura de ei, ca doar nu i merita;
      cred ca suntem oropsiti cu asa”conducatori”,
      ce conduc?