accident cu carambol de cinci mașini la intrare pe valea oltului. mai multe persoane sunt rănite!

accident dealul daii sibiu (8)Numai puțin de cinci autoturisme, conform primelor informații, sunt implicate într-un grav accident rutier care a avut loc între Tălmaciu și Boița, la intrarea pe Valea Oltului pe DN7.

Se pare că este vorba de o tamponare față-spate între două mașini, urmată de un carambol, fiind vorba de cel puțin cinci autoturisme implicate în acest eveniment rutier de pe DN7.
Numai puțin de trei echipaje SMURD și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu, au pornit spre locul producerii accidentului. De asemenea cei de la ISU Sibiu au trimis în zonă două autospeciale din care una este de descarcerare. ”Se intervine pentru salvarea mai multor persoane ce au fost implicate în accidentul produs între localitățile Tălmaciu și Boița”, spun cei de la ISU Sibiu. În zonă circulația se desfășoară alternativ. Revenim cu informații. Foto: arhiva

UPDATE Revenire accident rutier: Trei victime au fost preluate de la locul accidentului de catre echipajele SMURD, respectiv o victima cu traumatism cranio cerebral si alte doua policontuzionate prin accident rutier.

Ultima oră

Comentariul meu