razie la comercianții din bâlea lac și bâlea cascadă. amenzi usturătoare și produse confiscate!

balea lacÎn cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Sibiu, împreună cu reprezentanţi ai O.P.C. Sibiu și D.S.V.S.A. Sibiu, au desfăşurat acțiuni punctuale în zona Bâlea Cascadă și Bâlea Lac în vederea prevenirii şi combaterii ilegalităţilor economice.

În cursul zilei de 15 august, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu au desfăşurat ample acţiuni în zona Bâlea Cascadă și Bâlea Lac pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, verificarea legalității activităților comerciale desfășurate în piețe, târguri și centre agroalimentare.
În cadrul acestor activităţi, poliţiştii sibieni au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.000 de lei, fiind totodată, confiscate produse în valoare de 1.750 lei (carne, brânzeturi).
Totodată, polițiștii de la economic au constatat 2 infracțiuni de contrafacere de produse, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, fiind indisponibilizate bunuri în valoare de 700 de lei.
Obiectivul acestor activităţi a fost de a protejare şi de a asigura funcţionare în condiţii de normalitate şi legalitate a comercianților care își desfășoară activitatea în zona Bâlea Lac, Bâlea Cascadă.

Ultima oră

Comentariul meu