consiliul județean sibiu a desemnat câștigătorul pentru “lapte și corn”
Foto Arhiva

lapte cornCei aproximativ 43.000 de elevi din clasele 0-VIII, precum și preșcolarii din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore din județul Sibiu, vor beneficia de pachetul lapte-corn încă din prima zi a anului școlar 2015-2016. Laptele și cornul va fi adus de o firma din județul Gorj.

Vineri, 14 august 2015, Consiliul Județean Sibiu, în calitate de autoritate contractantă, prin intermediul comisiei de evaluare a ofertelor, a desemnat ofertantul câștigător al licitației publice organizate pentru atribuirea contractului având ca obiect „Furnizare și distribuție produse lactate și de panificație pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore și elevii din clasele 0-VIII din învățământul preuniversitar de stat și privat din județul Sibiu, pentru anul școlar 2015-2016”. Firma câștigătoare este SC Achiziție și Dezvoltare SRL, din Târgu Jiu, care a oferit prețul de 0,72 lei/pachet lapte-corn.
“Apreciem că semnarea contractului de furnizare cu ofertantul declarat câştigător va avea loc în data de 26.08.2015, cu mențiunea ca până la acea dată să nu fie depusă nici o contestație de către un operator economic participant la procedura de achiziție publică”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Constantin Șovăială.
La licitație și-au depus oferta șase operatori economici: SC Voipan Sil SRL, Asocierea SC Friesland Câmpina – SC Velpitar SA, Asocierea SC Solemizo România SRL – SC Prioritar Impex SRL, SC Logistic Media Pop Art SRL, SC Achiziţie şi Dezvoltare SRL, Asocierea SC Redal SRL – SC Albalact SRL.
În perioada 5-6 august 2015 s-a desfășurat etapa de licitație electronica. În urma finalizării acesteia, doi operatori economici s-au clasat pe primul loc, cu oferta de 0,75 lei/pachet lapte-corn. Consiliul Județean Sibiu, ca autoritate contractantă, prin intermediul comisiei de evaluare a ofertelor, a desfașurat o etapă de reofertare cu cei doi operatori economici clasați pe primul loc. În urma acestei etape și după evaluarea ofertelor, comisia de evaluare a desemnat ofertantul câstigător, SC Achiziţie şi Dezvoltare SRL, cu o propunere financiară de 0,72 lei/pachet lapte  corn.

Ultima oră

Comentariul meu