au venit rezulatele anchetei la perla păltinişului. cine e vinovat de infectarea turiştilor!

perla paltinisului

La începutul lunii august 20 de turişti veniţi la Perla Păltinişului să sărbătorească 20 de ani de la terminarea liceului au terminat cheful la spital. S-au ales cu o toxiinfecţie alimentară severă.

DSP-ul, DSV-ul şi OPC-ul au verificat unitatea, iar rezultatele spun că administratorii de la Perla Păltinişului nu au greşit cu nimic. Responsabil de îmbolnăvirea turiştilor este un bucătar care este infectat cu stafilococ auriu. Împotriva acestuia nu au fost luate niciun fel de măsuri, pentru că se afla cu analizele la zi, analize care îl indicau ca fiind sănătos.
„Când am avut cealaltă problemă cu toxiinfecţia alimentară, s-au făcut analizele tuturor angajaţilor, şi după o săptămână le-am refăcut. Bucătarul despre care vorbim acum era perfect sănătos, dar presupun că bacteria se afla în stare de incubaţie”, spune Ciprian Baltador, unul dintre patronii de la Perla Păltinişului. Bucătarul a primit tratament cu antibiotic şi se află în concediu medical. Va reveni la serviciu după ce işi va reface analizele şi acestea vor arăta că s-a însănătoşit.
VEZI ȘI: Patronul de la Perla Păltinișului: ”Iau în calcul și un SABOTAJ! Ne afectează tare treaba asta!”
În urma controalelor un alt bucătar a fost amendat pentru că avea lângă el, în bucătărie, o sticlă cu apă de la un izvor din apropiere. Pensiunea s-a ales şi ea cu o amendă din partea OPC pentru lipsa unui certificat metrologic şi al unei ştampile pe autorizaţia de funcţionare.
CITEȘTE ȘI: ALERTĂ – Din nou turiști intoxicați după ce au mâncat la Perla Păltinișului. Nouă persoane duse la spital!
„Pentru noi, acum este important ca turiştii să înţeleagă că aceste probleme nu au apărut din cauza lipsei de igienă, a mâncării alterate. A fost până la urmă un ghinion fantastic. Cei care au fost la noi ştiu că ne respectăm clienţii şi le oferim cele mai bune condiţii”, spune Ciprian Baltador.

Ultima oră

Comentariul meu