video exclusiv – ”ploaie” cu sticle cu coca cola împrăștiate în giratoriu la sibiu

coca cola pe strada sibiuImagini mai puțin obișnuite surprinse de un cititor Ora de Sibiu, în după amiaza zilei de joi. Un camion colatat cu însemnele Coca Cola, a intrat mai tare într-un giratoriu, iar câteva lăzi cu sticle pline, au zburat pur și simplu prin prelată.

Incidentul s-a petrecut joi după amiază în jurul orei 15.45, în sensul giratoriu poziționat la intersecția străzilor Dumbrăvii – Milea – Noica. Camionul a intrat prea tare în giratoriu, s-a balansat și câteva lăzi au zburat prin prelată. Sticlele s-au împrăștiat pe o distanță de câțiva metri, iar mai multe s-au spart în urma impactului.
Șoferul și însoțitorul acestuia au coborât imediat din camion și au început să adune sticlele care nu erau sparte. Intersecția a fost blocată preț de aproximativ 10 minute. Cele patru lăzi care au căzut din camion nu au lovit niciun trecător sau vreo mașină și au aterizat la câțiva centimetri de un BMW X5. Din fericire nicio sticlă nu a lovit mașina. Într-un final șoferul a mutat camionul din intersecție pentru că traficul începuse să se aglomereze din cauza acestui incident.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment sau o întâmplare care poate să fie o știre? Trimite-ne imaginile pe oradesibiu@gmail.com sau pe pagina noastră de Facebook.

Coca Cola imprastiata la Sibiu de oradesibiu

Ultima oră

Comentariul meu