o elevă de la colegiul economic reprezintă sibiul la miss transilvania

alexandra miss sibiuSibiul va avea o reprezentantă la Miss Transilvania 2015 ce va avea loc la Bistrița. Evenimentul reunește reprezentante din 20 de orașe din toată Transilvania. De la Sibiu a fost aleasă să participe o tânără elevă de la Colegiul Economic George Barițiu.

Tânăra Alexandra Dragoiu, în vârstă de 17 ani a fost aleasă Miss Sibiu 2015 si va reprezenta orasul la Miss Transilvania 2015. Desi nu are o vasta experienta in modeling specialistii MissTv Romania i-au intuit potentialul si au hotarat sa-i acorde acest titlu. “Momentan sunt elevă în clasa a 12-a la Colegiul Economic George Barițiu Sibiu ca profil contabilitate intensiv engleză. Vreau să urmez o facultate de drept , având mai multe posibilități sau sa merg in continuare pe contabilitate.
Imi place foarte mult să alerg si  de ceva timp citesc cărți de psihologie , care au scopul de a vedea totul dintr-o alta perspectivă. În timpul liber am mai fost voluntar la diverse evenimente și așa am avut ocazia să cunosc multe persoane noi .”
Anul acesta cel mai prestigios concurs de frumusete din Transilvania va avea loc la Bistrita, pe data de 23 august!
In fata unui public extrem de numeros, prezent la Zilele  Orasului Bistrita, cele 20 de concurente vor defila pe muzica live a lui Bogdan Vladau si a bandului sau.Nonis G va intretine atmosfera iar Vlad Morar, castigatorul Misster Transilvania 2015, va sustine un mini-concert.Vlad e un tanar extrem de talentat, student la Conservatorul din Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu