foto – incendiu la carrefour în sibiu. foc pus intenționat?
FOTO arhivă

wp_20150813_14_18_55_proUn cititor ne-a semnalat miercuri seară în unul din cele două hypermarketuri ce funcționează la Shopping City Sibiu, era foarte mult fum în jurul orei 19.00. Acesta spune că fumul provenea de la un incendiu, lucru confirmat și de ISU Sibiu.

Mult fum înecăcios. Așa arătat interiorul Carrefour Sibiu, în seara zilei de miercuri, în jurul orei 19.00. Clienții magazinului au încercat să obțină informații de la biroul locației, dar nimeni nu a suflat o vorbă. ”Sută la sută cei de acolo au incecat sa musamalizeze totul. Fata de la intrare a zis ca nu stie nimic”, ne-a povestit cititorul, care joi a revenit cu câteva fotografii dinspre exteriorul hypermarketului. În acestea se poate observa că un panou exterior este serios afectat de incendiul care a izbucnit într-un container plin cu gunoaie și care era depozitat în zonă. ”Au ars aproximativ 300 de kilograme de deșeuri. S-au degradat și aproximativ 10 metri pătrați din peretele exterior”, a explicat Bianca Sabău, purtător de cuvânt la ISU Sibiu, pentru Ora de Sibiu.


Incendiu de la o țigară
Cauza izbucnirii incendiului pare să fie o țigară aruncată în container. ”Cel mai probabil de la o țigară s-au aprins gunoaiele din container” a mai spus Bianca Sabău. Cititorul Ora de Sibiu, ce ne-a semnalat această problemă spune că este deranjat de lipsa de comunicare din partea celor de la Careefour. Nu este exclusă nici varianta ca o persoană rău intenționată, sa fie cea care a aruncat cu scop precis o țigară aprinsă în container. ”Intr-o tara civilizata se evacua magazinul. Noi am intrat înăuntru cu doi copii mici si nu ne-a spus nimeni nimic”, a mai spus acesta.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment sau o întâmplare care poate să fie o știre? Trimite-ne imaginile pe oradesibiu@gmail.com sau pe pagina noastră de Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Incendiu a fost cel mai probabil intretinut de o scurgere de la teava de gaz, fiindca a urcat pe teava in sus, focul fiind in jur de 4 metri inaltime. Tarziu a aparut stirea totusi, lucru destul de ciudat fiind un pericol pentru cei aflati atat in interiorul magazinului cat si in zona apropiata