invitație de colaborare transmisă firmelor de primăria municipiului sibiu

piata mare sibiu centru primariaPrimăria Municipiului Sibiu invită firmele și persoanele fizice autorizate interesate să colaboreze în contracte pentru lucrări, servicii și produse, să transmită instituției o scrisoare de intenție care să conțină datele de identificare ale firmei/persoanei fizice autorizate, obiectul de activitate și domeniul în care activează.

Scrisoarea va fi însoțită și de o copie după certificatul de înregistrare în Registrul Comerțului. De asemenea, dacă este cazul, se poate atașa și o listă cu servicii sau produse oferite.
Demersul are ca scop o mai mare transparență în achizițiile publice, încurajarea concurenței în vederea creșterii calității și obținerii unor prețuri mai avantajoase, dar și încurajarea mediului economic local:
“Invitațiile pentru licitațiile deschise, licitațiile restrânse și cererile de ofertă sunt derulate prin intermediul programului electronic de achiziții, dar dorim să avem cât mai mulți participanți și la procedurile de achiziție directă pentru că astfel vom obține prețuri și o calitate mai bună pentru lucrările publice. Pe de altă parte, aceasta este posibilitatea noastră de a stimula mediul economic local și de aceea sper să răspundă acestei invitații cât mai multe firme, mai ales firme sibiene” (Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului)
Actualizarea acestei baze de date va permite Primăriei Sibiu să transmită invitații de participare către cât mai multe firme.
Cei interesați sunt rugați să depună scrisorile lor de intenție fie în scris, la Centrul de Informații pentru Cetățeni al Primăriei Sibiu situat pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2, fie în format electronic pe adresa: officev@sibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu