bicicliștii în vizorul polițiștilor. ce se întâmplă azi în sibiu!

bicicliste sibiuBicicliştii, în calitate de participanţi la trafic, au atât drepturi cât şi obligaţii atunci când circulă pe drumul public. Din păcate, din activitatea desfăşurată de poliţiştii rutieri, s-a constatat faptul că aceştia sunt implicaţi în accidente rutiere pe fondul indisciplinei în trafic.

Astăzi, 12 august, în prima parte a zilei, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu vor desfăşura ample acţiuni în vederea prevenirii accidentelor rutiere în rândul bicicliştilor.
”În intervalul orar 09.00 – 11.00, întregul efectiv de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sibiu se va afla în stradă şi va desfăşura acţiuni preventiv-reactive în vederea prevenirii accidentelor rutiere în rândul bicicliştilor”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Poliţiştii rutieri vor urmări, cu prioritate, impunerea unui climat de respectare a normelor rutiere de către biciclişti în vederea creşterii siguranţei în trafic şi prevenirii accidentelor rutiere, cât şi sancţionarea acelor participanţi la trafic care opresc/staţionează pe pistele de biciclete.

Ultima oră

Comentariul meu