video – cum se circulă pe dn1 între avrig și veștem în weekend. cozi infernale!

dn1 blocaj vestemCirculația pe Drumul Național 1 între Bradu și giratorul de la intersecția cu DN7 este un adevărat calvar pentru șoferi. Cozile se întind pe distanțe și de 5-6 kilometri, iar nervii șoferilor sunt întinși la maxim.

Cine a circulat sâmbătă și duminică pe DN1 dinspre Brașov către Sibiu, cu siguranță a aruncat o înjurătură printre dinți la adresa autorităților, în momentul în care au ajuns în Hula Bradului. La orele de vârf, în special după amiaza, au apărut cozi de câțiva kilometri, din cauza faptului că accesul spre Vâlcea sau Sibiu, prin giratoriul de la Veștem, s-a efectuat greoi.
Practic șoferii care au fost prinși în blocaj au făcut și jumătate de oră ca să parcurgă o distanță de 5-6 kilometri.dn1 blocaj la vestem foto
Imaginile video surpinse duminică după amiază, arată că traficul s-a desfășurat cu dificultate în această zonă. ”Mereu se întâmplă așa. Mai ales în weekend-uri”, a mărturisit un șofer care face aproape zilnic drumul dintre Sibiu și Avrig și este nevoit să folosească această rută.

Trafic bara la bara pe DN1 intre Bradu si Vestem de oradesibiu

Ultima oră

Comentariul meu