problemele de pe autostrada sibiu – orăștie. ce se va întâmpla zilele următoare!

autostrada sibiu orastie 3Fisurile de la lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie, alunecările de teren și problemele de la cel mai mare viaduct de autostradă din România sunt investigate de antreprenorul lucrării. Cei de la Salini-Impregilo SpA, vor prezenta concluziile într-o întâlnire cu cei de la CNADNR.

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi din România a anunțat că până în prezent, Antreprenorul lucrării, compania Salini-Impregilo SpA, a informat că realizează o serie de expertize tehnice în zonele cu probleme. Până în momentul de faţă, CNADNR S.A., însă, nu a primit nicio informaţie oficială cu privire la investigaţiile, testele şi concluziile acestor expertize.
”La sfârşitul acestei săptamâni, este programată, de comun acord, o şedinţă tehnică, în cadrul căreia se aşteaptă ca Antreprenorul să prezinte aceste detalii pentru defectele din zona km 60+660 (conf. proiect), inclusiv soluţia tehnică de remediere, dat fiind faptul că şedinţa a fost solicitată de către Antreprenor”, se arată într-un comunicat al celor de la CNADNR.
CNADNR S.A. s-a sesizat cu privire la defectele constatate, şi pentru cele majore, în momentul de faţă, în paralel cu Antreprenorul, a contractat servicii de realizare a unor expertize tehnice, în baza cărora se vor stabili cauzele degradărilor şi care vor recomanda soluţiile tehnice necesare a fi executate de către Antreprenor pentru remedierea degradărilor apărute.

Ultima oră

Comentariul meu