pasiuni dureroase: gimnasta sibiană steliana nistor ”virusată” de iubitul ei apicultor

 Fosta gimnastă Steliana Nistor,  vicecampioană europenă și medaliată cu bronz la Olimpiada din 2008 de la Beijing, are o nouă pasiune, căreia i se dedică din toată inima, apicultura. “Micuța chinezoaică”- cum era alintată , a fost prinsă de pasiunea pentru albine de la iubitul ei, Ciprian.

steliama albine
O altfel de gimnastică, cu Steliana Nistor

Steliana și Ciprian traiesc o frumoasă poveste de dragoste.  “Avem stupii la Agnita, acelo locuiește prietenul meu. De fapt el are stupii și eu pot spune că sunt fascinată de albine. Am descoperit niște ființe foarte complexe, cu adevărat uluitoare! În foarte scurt timp am învațat să am grijă de cei 70 de stupi. Știu să descăpăcesc, dau prin centrifugă, pot spune că devin tot mai mult un apicultor împătimit”, spune mândră fosta gimnastă.

Chiar dacă prima întâlnire cu albinele s-a lăsat cu mici urme, Steliana fiind înțepată de 4 ori, pasiunea și-a făcut loc în sufletul frumoasei campioane alături de dragostea pentru Ciprian. Cei doi încearcă să dezvolte o mică afacere din pasiunea lor pentru apicultură.  “Mie-mi place mierea de mană, nu e așa dulce ca mierea de salcâm. Avem deja pentru vânzare și miere de salcâm și de mană însă nu cantități industriale”, a mărturisit Steliana Nistor.

Ultima oră

Comentariul meu