video foto bătăi între clanuri de interlopi din sibiu și bucurești. adrian tîmplaru, în rolul principal!

tamplaru 1Un scandal imens care mocnește de ceva vreme a culminat o bătălie în toată regula între Mircea Ursu, personaj cunoscut în clanul sportivilor din București și sibianul Adrian Tîmplaru și prietenii acestuia. Totul s-a întâmplat în 4 august la Herculane.

Lumea interlopă se află în aceste zile într-un adevărat război. Vorbim de două din cele mai de temut clanuri care acționează în țara noastră. Pe deoparte este implicat clanul sportivilor din București, iar de partea cealaltă a baricadei este clanul interlopului sibian Adrian Tîmplaru.
Totul a pornit se pare de la câteva postări pe Facebook ale lui Mircea Ursu, personaj important în clanul sportivilor din București.
[contextly_sidebar id=”XF5vZmagetx6HJXmJbhIUA4qr35qj9Oo”]Acesta ar fi pus pe Facebook, câteva filmulețe cu scene de sex în care apăreau el și fosta soție a lui Clămparu, prieten important de al lui Adrian Tîmplaru. Filmările au ajuns și sub ochii interlopului sibian, care a început să îi dea mesaje nu tocmai amicale lui Mircea Ursu. Fișierele video au fost șterse de pe Facebook, dar disputa dintre cei doi interlopi nu s-a stins, ba dimpotrivă conflictul s-a acutizat.

Mesaje și amenințări fără menajamente în spațiul virtual
Mircea Ursu nu s-a oprit în a pune gaz pe foc în conflictul cu Tîmplaru. Pe data de 3 august a publicat pe Facebook un mesaj prin care îl provoacă pe acesta să se bată ”parte în parte” cu el. Mesajul este unul extrem de dur și plin de cuvinte jignitoare. ”Am si eu de facut un anunt foarte important. In data de 20 august ma intorc din concediu in Bucuresti si as vrea ca Adriana Tamplaru de la Sibiu, pardon Adrian:)), sa-mi raspunda provocarii mele, de a fi si el barbat si nu un mic pestisor cum il stie lumea, care traieste din slobozul femeilor, sa aiba curajul sa se bata cu mine fata in fata! Precizez faptul ca daca aceasta domnisoara Adriana Tamplaru, sta mai mult de un minut in fata mea, ma pun in genunchi in fata lui, iar daca fata lesina in mai putin de un minut, ii voi baga toata p*** in gura si ma voi p*** pe el, dar vina este numai a mea ca-i voi da valoare acestui proxenet cu harfe de smardoi!”, spune Mircea Ursu, în mesajul postat pe Facebook.

Tîmplaru: ”Băi păsărică mică… Haoleu…”
Interlopul sibian i-a trimis lui Ursu un mesaj audio pe Facebook, mesaj pe care acesta l-a făcut public. În mesaj Tîmplaru îl amenință și îl înjură pe Ursu, iar adversarul său nu a rămas mai prejos și a postat înregistrarea pe Facebook în data de 4 august, adăugând și următorul mesaj. ”Acesta „femela pestisor „ADRIAN TAMPLARU” din categoria apelor curgatoare de la Sibiu, doar drogat si beat pisat pe el, acum vreo 2 saptamani, a avut curaj sa-mi trimita un mesaj vocal. Va las pe voi sa-i auziti vocea subtire de femela, cred ca o fi facut vreun sex oral inaine si auziti aceasta femela drogata ce curajoasa este din gura. Il astept eu”LiFE”pe 20 august sa imi suga p*** sau sa ma mierleasca cum viseaza, in lumea lui in care se afla atunci, drogat si p*** pe el, ca doar asa are curaj sa se exprime acest „CRAP”!! Nici nu ma pot supara, il da de gol si vocea ce frustrat este bibanul!:)))”, spunea Ursu.
CLICK PLAY PENTRU A ASCULTA MESAJUL LUI TÎMPLARU

Amenintare Adrian Timplaru catre Mircea Ursu de oradesibiu
Atacul de la Herculane

După postările din 3 și 4 august, a urmat o confruntare între Ursu și Tîmplaru și prietenii acestuia, confruntare avută loc la Herculane, locul de baștină al lui Mircea Ursu, aflat acolo în concediu. Totul pare să se fi întâmplat în noaptea de 4 spre 5 august. Ursu a postat imediat un mesaj pe Facebook pentru Tîmplaru și prietenii acestuia, care l-ar fi atacat. ” Bagami-as p*** in mortii tai Adrian Tamplaru. Ai venit cu 14 p*** sa-mi dati in cap, miseleste la mine la bloc, la panda si ati fugit ca niste fete! F*** rasa in g*** si toata familia ta de proxenet. Veniti  100 sa va f**!”, a scris Ursu pe Facebook.
Se zvonește acum că cei din clanul sportivilor vor să vină într-o ”vizită” la Sibiu, să își arate susținerea față de Mircea Ursu și să dea o lecție lui Tîmplaru și prietenilor acestuia de aici. video și foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Numai îl asociați pe acest dobitoc de ursu cu clanul sportivilor k nu are nici o legătură.