Unde trebuie să purtăm verigheta? CHINEZII AU O EXPLICAȚIE
Unde trebuie să purtăm verigheta? CHINEZII AU O EXPLICAȚIE

Exista o explicatie frumoasa si convingatoare oferita de chinezi in ceea ce priveste purtarea verighetei pe degetul inelar.

Unde trebuie să purtăm verigheta? CHINEZII AU O EXPLICAȚIE

Fiecare deget reprezinta un simbol; astfel degetul mare este simbolul parintilor, aratatorul al rudelor, degetul mijlociu ne reprezinta pe noi insine, inelarul este simbolul partenerului de viata, iar degetul mic al copiilor.

Ce trebuie sa faci:

Mai intai trebuie sa-ti pozitionezi palmele deschise una catre alta si sa unesti degetele mijlocii intre ele, aplecandu-le simultan catre podul palmei. Apoi, uneste si celelalte patru degete intre ele.

Acum incearca sa desparti degetele mari, care ii reprezinta pe parinti. Ele se vor deschide pentru ca omului nu ii este dat sa traiasca toata viata alaturi de parinti. Ei te vor parasi la un moment dat.

Uneste-ti degetele mari, ca inainte, si desparte degetele aratator, care sunt simbol al rudelor. Si ele se vor desface, pentru ca fratii sau surorile tale isi vor intemeia propriile familii si vor trai separat de tine, scrie Calin Barbulescu pentru secretele.com.

Reapropie degetele aratator si desparte degetele mici, care simbolizeaza copiii. Ele se vor deschide, deoarece copiii cresc, se casatoresc si se asaza la casele lor. In sfarsit, uneste degetele mici si incearca sa desparti degetele inelar, simbol al tovarasului de viata, al sotului sau sotiei. Vei observa cu surprindere ca pur si simplu nu le poti desparti, fiindca sotul si sotia sunt meniti sa fie impreuna pentru tot restul vietii. La bine si la rau!

Citeste pe aceeasi TEMARaspunsul bisericii la dilema CUPLURILOR din Romania! De ce verigheta se poarta pe mana dreapta?Cuplurile casatorite din Romania in slujbele de cununie infaptuite la biserici ortodoxe au o mare dilema legata de mana si degetul pe care trebuie sa stea verigheta in mod traditional. Iata si raspunsurile la intrebarea pe ce mana trebuie sa stea verighetele? Inelele de cununie in istorie In Roma antica, citește continuarea la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu

Publică