au început lucrările la adăpostul dedicat câinilor fără stăpân din sibiu. susține și tu proiectul!

proiect adăpost animal life (2)Un proiect frumos al comunităţii sibiene a început să fie pus în practică. Este vorba despre adăpostul Animal Life din zona Gușterița, ale cărui lucrări de construcţie au început la finalul lunii iulie, un adăpost destinat câinilor abandonaţi în căutarea unei speranţe mai bune de viaţă, un loc unde pot învăţa din nou să aibă încredere în oameni.

Adăpostul are o capacitate de 100 de locuri, spaţiu interior şi exterior şi un cabinet veterinar. Adăpostul Animal Life va funcţiona ca şi centru de adopţii şi va fi un loc prietenos de desfăşurare a diferitelor proiecte educaţionale şi acţiuni de voluntariat.
Asociaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Naturii “Animal Life” face un apel public către comunitatea sibiană prin care caută sprijin pentru finalizarea acestui proiect: „Adăpostul pentru câinii fără stăpân este un proiect de suflet al asociaţiei noastre şi ne concentrăm eforturile pentru realizarea acestuia și pentru a putea oferi astfel câinilor fără stăpân un ajutor şi o şansă la viaţă. Ajutorul pe care îl solicităm oamenilor cu suflet mare poate îmbrăca diverse forme: materiale de construcţie necesare adăpostului sau fonduri, cu garanţia unui sistem transparent de colaborare. Dacă tot considerăm că Sibiul este altfel, atunci haideţi să demonstrăm împreună că este altfel şi în ceea ce priveşte dragostea pentru animalele fără stăpân.”, a declarat Andreea Roseti, vicepreşedinte Animal Life.
Asociaţia Animal Life este activă din 2006 în Sibiu și împrejurimi prin acțiuni de salvare a animalelor în dificultate, tratare, sterilizare și adoptie a animalelor de companie. Mai mult, campaniile de educație în școli desfășurate de-a lungul timpului împreună cu Primăria Sibiu și prezența permanentă a asociaţiei în mijlocul oamenilor a dus la o schimbare de mentalitate care s-a produs încet, dar sigur, în orașul nostru.
Cei care doresc să sprijine acest proiect, sunt rugaţi să trimită un email pe adresa: animallife.ro@gmail.com

Ultima oră

Comentariul meu