alin crima denisa londra sibiu

Conturile de Facebook ale Denisei şi Alin au devenit locul în care prietenii îşi prezintă condoleanţele, condamna gestul lui Alin sau chiar îl îmbărbăteză pe acesta.

“Ti-a luat Dumnezeu mintile Aline:(! Dumnezeu sa o ierte!”, este mesajul unei prietene postat la una dintre pozele cu cei doi.
“i-ai nenorocit mama,ca se AVEAU DOAR UNA PE ALTA….cum ai putut sa faci asa ceva????tu sti ce viata grea a avut Denisa????sper sa nu apuci sa vezi niciodata comentariul meu,sper sa iei pe viata….” este un alt mesaj postat pe pagina Denisei.
“Sunt șocată!Pe ea nu o cunoșteam, pe el da .Niciodată nu as fi crezut ca ar putea face așa ceva și totuși s-a întâmplat!Păcat de fata asta atât de tânără și frumoasă, avea o viață înainte și nimeni pentru nici un motiv nu avea dreptul de a-i lua viața. Rip Denisa! Cat despre tine sper sa ai o pedeapsă pe măsură deși cea mai grea va fi conștiința ta ,mă îndoiesc ca vei putea dormi noaptea!Îmi pare rău de ambele familii, presupun ca și pt familia lui este un șoc.”, scrie o alta prietena.
“Doamneeeeeee!!!!!Ce poveste trista!Defapt ce sa te aștepți de la un pușcăriaș proaspăt eliberat…păcat mare de fata asta frumoasa (Denisa)!Condoleanțe familiei!”

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Detalii despre criminalul care ȘI-A UCIS IUBITA DIN SIBIU la Londra. Era extrem de violent!

Pe pagina de socializare a lui Alin, părerile sunt împărţite. Unii prieteni consideră că în aceste momente tânărul trebuie să fie tare, să treacă peste această nenorocire…
“Pacat de voi doi:((
Nu mi vine sa cred k sa intamplat asa tragedie!
Sper k te poti ierta si sa mergi mai departe!
Condoleante familiei Denisei si multa putere famililor voastre sa depaseasca nenorocirea asta!
Alin..fi tare!!!!”, îi transmite un prieten.
“Toti care-l cunosc si mai ales persoanele alaturi de care a crescut sunt socate si nu le vine sa creada.Imi pare faoarte rau de ceea ce s-a intamplat si imi pare nespus de rau pentru Denisa.Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace. Mare pacat de ea si si mare pacat de tineretea lor! Nici nu pot sa-mi imaginez ce a fost in capul lui! Si sincer…nu prea sunt de acord cu postari de genu’ asta pe perete! Nu de alta, dar nu prea se cuvine !”, este de părere un prieten.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Sibianca UCISĂ de logodnic LA LONDRA. Plină de viață și frumoasă!
“nu am zis ca il sustin sau ca sunt de acord cu ceea ce a facut Bogdi, e vorba ca il stiu de atatia ani de zile si atat de bine incat sunt socata de ceea ce a facut si de persoana in care s-a transformat,sunt foarte dezamagita nu stiu ce nu se cuvine in asta!!!Imi pare rau nespus de rau de Denisa si condoleantele mele familiei ei:(“, scrie o prietenă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asa ar fi corect sa nu il mai vedem pe acest ticalos care a distrus vietile a trei persoane. Pacat pentru Denisa si mama ei [prieteni de familie] .