andra

Andra este una dintre cele mai cunoscute şi iubite cântăreţe de la noi. A născut recent o fetiţă. Şi pentru că s-a menajat înainte de naştere, ultimul concert pe care l-a susţinut a fost la Sibiu, la Fortza ZU. De Sibiu o leagă revenirea pe scenă după naşterea fetiţei ei, pentru că aici va susţine primul concert.

Pe 3 septembrie va urca pe scena Media Music Awards.
Anul trecut, artista a câştigat trei premii la festivalul muzical, care se pregăteşte de cea de-a patra ediţie.
„Abia aştept să ne vedem la Sibiu. Promit un show special pentru toţi cei prezenţi şi, mai mult ca sigur, lansarea noului meu single”, a anunţat Andra prin intermediul unui comunicat de presă.
Peste 40 de artişti consacraţi vor urca pe scena următoarei ediţii a evenimentului muzical. Aşadar, în seara de 3 septembrie, la gala muzicală de la Sibiu vor cânta nume cunoscute precum: Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.
Organizatorii estimează că vor asista la spectacolul din Piaţa Mare peste 40.000 de spectatori.

Ultima oră

Comentariul meu