VIDEO - Scene în tribună la UNTOLDâ Festival

sex untoldFilmările cu scenele de sex din sectorul dedicat presei la Untold Festival, avut loc weekendul trecut la Cluj Napoca, fac înconjurul internetului. După ce am editat mai bine imaginile, se poate observa cât de intens au trăit momentul cei doi tineri.

Filmările făcute publice de site-ul nostru în noaptea de 1 spre 2 august, cu scenele de sex surprinse în sectorul de presă de la Untold Festival, au fost preluate de zeci de publicații și televiziuni. Momentul trăit la maxim de doi tineri în timpul concertului susținut pe Cluj Arena de către Tinie Tempah, a fost filmat cu telefonul mobil. Din imaginile de mai jos se poate observa clar că celor doi tineri nu le-a păsat în niciun moment că ar putea să fie observați, fotografiați sau filmați de către cineva. Scena a avut loc la câțiva metrii de jurnaliștii prezenți, într-o zonă în care se mai aflau cel puțin alte câteva zeci de persoane și a durat câteva minute, după care cei doi tineri s-au liniștit și au urmărit în continuare concertul.
Astăzi vă prezentăm imaginile editate și mai clare din care se poate observa momentul pasional cu scenele de sex dintre cei doi amorezi.

Sex in tribuna la Untold Festival Cluj 2015 de oradesibiu

Ultima oră

Comentariul meu