video foto - detalii despre criminalul care și-a ucis iubita din sibiu la londra. era extrem de violent!

alin crima denisa londra sibiuTânărul care a îngrozit întreaga Anglie și toată România prin cruzimea și violența cu care și-a ucis logodnica originară din Sibiu, era cunoscut acasă la Brașov ca fiind violent. El a mai fost închis în trecut.

Alin Răsăritu, tânărul de 26 de ani care a băgat cuțitul de mai multe ori în iubita sa, orbit fiind de gelozie, este originar din Brașov și locuia în Londra. De curând se logodise cu Denisa Silmen, o tânără din Sibiu, iar cei doi au făcut public momentul printr-o postare pe Facebook. Joia trecută însă Alin a înebunit de gelozie când tânăra l-a anunțat că ar vrea să meargă în vizită acasă la Sibiu. Atunci a avut loc oribila crimă.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Sibianca UCISĂ de logodnic LA LONDRA. Plină de viață și frumoasă!
Alin a înfipt cuțitul de zeci de ori în trupul iubitei sale, care a strigat disperată după ajutor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Tânărul a fost încătușat și dus în arest.
CITEȘTE ȘI: Tânără din Sibiu ucisă la Londra. Cine e şi de ce a fost omorâtă!
Potrivit prietenilor din Braşov, Alin a absolvit o facultate la Universitatea Transilvania din orașul său natal și era cunoscut ca având un caracter violent, motiv pentru care a mai fost închis. Potrivit legilor britanice, care sunt foarte dure, tânărul riscă închisoarea pe viaţă.


În imaginile video de mai jos, filmate la o petrecere în Anglia, apare preț de câteva secunde și criminalul tinerei din Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=NdqGOlOmmkw”]
video&foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu