tânără din sibiu ucisă la londra. cine e şi de ce a fost omorâtă!

alin criminalul din brasov londra (5)O crimă petrecută la Londra a îngrozit comunitatea de români de acolo. O tânără de 20 de ani a fost ucisă şi desfigurată de multe lovituri de cuţit. Făptaşul- logodnicul ei. În scurt timp poliţiştii londonezi au aflat cine e victima- Denisa Silmen, de 20 de ani, din Sibiu.

Denisa era plecată la Londra de mai mulţi ani. Acolo l-a cunoscut pe Alin, originar din Braşov, aflat şi el la muncă. S-au mutat împreună, s-au logodit, şi chiar marţea trecută, cu două zile înainte de crimă, Denisa şi-a actuzalizat starea de pe Facebook, ca fiind într-o relaţie cu Alin Răsăritu.
Conform Evening Standard, în urmă cu două luni cei doi se mutaseră într-o locuinţă în East Ham, la câteva sute de metri de stadionul echipei West Ham United din Upton Park. Joi seara însă, din apartamentul celor doi s-au auzit strigătele Denisei. Vecinii au alertat poliţiştii, care atunci când au ajuns la locuinţa românilor au fost şocaţi de ce au găsit. Trupul fetei era brăzdat de zeci de lovituri de cuţit.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Detalii despre criminalul care ȘI-A UCIS IUBITA DIN SIBIU la Londra. Era extrem de violent!
Se pare că Alin, deşi o iubea enorm pe Denisa, era foarte gelos. Gelozia extremă l-ar fi împins la un astfel de gest, după ce tânăra i-a spus că vrea să vină în România, să-şi viziteze mama. Alin se temea că Denisa s-ar fi putut reîntâlni cu fostul iubit, care locuieşte în Sibiu.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Sibianca UCISĂ de logodnic LA LONDRA. Plină de viață și frumoasă!
Alin nu s-a opus arestării, iar acum, conform legilor deosebit de dure ale englezilor, riscă închisoare pe viaţă.


După ce trupul Denisei va fi eliberat de autorităţile engleze, va fi adus acasă, la Sibiu, şi înmormântat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu