csu sibiu si-a luat un super american. a jucat în ncaa!

hardyClubul sibian a anunțat miercuri dimineață perfectarea a încă un transfer la echipă. Antrenorul principal al CSU Atassib Sibiu, Dan Fleșeriu, și-a completat echipa cu jucătorul american Kevin Hardy.

În vârstă de 22 de ani, Hardy vine la echipa galben-albastră, după ce a jucat în ultimii ani în NCAA, îmbrăcând tricourile echipei MC Neese State University Cowboys. Americanul care măsoară 1,88 m a jucat în ultimul sezon 31 de partide în care a acumulat medii statistice de 13,5 puncte, 6,7 recuperări, 4 pase decisive și 2,7 intercepții. Kevin este la prima experiență în baschetul european.
”O dată cu semnătura lui Hardy am încheiat transferurile jucătorilor străini. Am ales un jucător excelent în apărare, dar capabil să și marcheze puncte importante în atac și cred că va fi foarte important pentru echipa noastră. Este în spiritul general al echipei, tânără și ambițioasă, și care va trebui să compenseze lipsa de experiență cu extrem de multă energie”, a declarat Dan Fleșeriu.
Astfel, din lotul CSU Atlassib Sibiu, în sezonul 2015/2016, fac parte: Octavian Popa Calotă, Cornel Cioacătă, Vlad Tincu, Lucian Manițiu, Daniel Banciu, Georgian Păun, Sorin Răducan, Richard Amardi, Nick Evens, Marek Klassen, William Mathias Paul și Kevin Hardy, iar Șefan Neagu se află în perioada de probe.

Ultima oră

Comentariul meu