scandalul de la gym tonic: atac la persoană și acuzații grave la adresa angajatului ce i-a denunțat la itm și poliție

gym tonic oituzCei de la Gym Tonic Sibiu au postat pe pagina de facebook un comunicat în care explică cum stau lucrurile din punctul lor de vedere vizavi de scandalul apărut în urma articolelor publicate pe oradesibiu.ro. Aceștia aduc acuzații multiple lui Alex Opaiț, cel care i-a reclamat la ITM și Poliție pentru că nu i-au făcut acte de angajare. Cei de la Gym Tonic spun că vor să depună plângere împotriva lui Alex.

Patronul Gym Tonic a refuzat să ofere declarații oficiale pentru Ora de Sibiu, în momentul în care reporterul nostru l-a întrebat de acuzațiile aduse la adresa sa de către un fost angajat, ce a descoperit că nu are forme legale de angajare. Descoperirea tânărului a venit în momentul în care acesta a suferit un accident în urma căruia a necesitat spitalizare. Atunci acesta a descoperit cu stupoare că nu are carte de muncă. Alex a cerut socoteală patronatului, dar în loc să primească explicații credibile și ajutor, patronatul de la Gym Tonic a ales inițial varianta de a mușamaliza scandalul, iar apoi a schimbat tactica.
Patronul locației a recunoscut într-o convorbire cu Alex Opaiț, făcută publică și pe Ora de Sibiu, că tânărul a lucrat la negru mai bine de opt luni.
Ca să mai spele apele, cei de la Guy Tonic au publicat pe pagina de Facebook un așa zis comunicat în care explică cum stau lucrurile din punctul de vedere al patronatului. Comunicatul aduce însă multe atacuri la persoana tânărului care i-a reclamat la ITM și Poliție.

VEZI ȘI: VIDEO – AMENINȚĂRI ȘI BATJOCURĂ în scandalul de la Gym Tonic – NOI DEZVĂLUIRI

Îi dă în judecată
Este un comunicat mizerabil. Nu se vorbeste in el despre problema in fapt, ceea legata de perioada in care am lucrat acolo si nu mi-a facut carte de munca, ci numai mizerii ca sa ma denigreze. Sunt acolo lucruri total neadevarate. Scrie acolo ca eu il minteam ca ii duc atestatul dar nici macar nu stia ca nu am pana acum fiindca nici nu l-a interesat și nici nu a intrebat vreodata. (..) Patronul este interesat mai mult de accident, sa nu castig eu. Se intereseaza ce am facut in trecut in loc sa il intereseze ilegalitatile ce le-a facut. Vrea să distraga atentia in alta parte,sa ma denigreze pe mine”, a reacționat Alex.
Tânărul este decis acum să dea în judecată pe cei de la Gym Tonic și pentru lezarea imaginii sale publice.

CITEȘTE ȘI: Scandal la Gym Tonic – Acuzații grave la adresa fiului avocatului Ucă. Poliția și ITM fac anchetă! (VIDEO FOTO)

Iată comunicatul de la GYM TONIC FITNESS CENTER SRL:
Povestea adevarata a reclamagiului de la GYM TONIC
Cu privire la materialele aparute in presa legate de un asa-zis “scandal” la GYM TONIC, facem urmatoarele precizari:
In realitate nu exista nici un scandal la GYM TONIC, toti angajatii avand contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata.
Numitul OPAIT ALEXANDRU (baiatul cu tatuaje din poza) a solicitat angajarea la GYM TONIC FITNESS CENTER SRL cu promisiunea ca va efectua cursul de instructor de fitness si va prezenta atestatul precum si celelalte documente necesare in vederea angajarii. Acestuia i s-a permis sa isi continue antrenamentele pana va obtine documentele necesare. Nici pana in aceasta zi nu a efectuat acel curs si nu a prezentat documentele necesare, neputand presta activitate de antrenor de fitness fara cursul respectiv.
In schimb, numitul OPAIT ALEXANDRU a pretins si a primit bani in nume personal de la diversi clienti ai salii de fitness pentru a ii ajuta la antrenamente, fara a avea cursul de instructor de fitness sau persoana fizica autorizata, existand declaratii in acest sens, bani pe care si i-a insusit in mod nelegal.
Mai mult, declaratiile acestuia conform carora a fost foarte mirat cand a aflat dupa accident ca el lucreaza de atatea luni fara a avea contract de munca sunt contrazise chiar de OPAIT ALEXANDRU in asa zisa inregistrare pe care a pus-o la dispozitia presei, in care sustine ca a solicitat in fiecare luna incheierea unui contract de munca dar a fost refuzat. Ar trebui totusi sa se hotarasca pentru a se pune de acord in propriile minciuni: ori a crezut ca a semnat un contract de munca si ca e angajat legal, ori a solicitat in fiecare luna sa se incheie contract de munca, stiind ca nu exista un asemenea contract ?! Care din minciuni o sustine in final? Daca stia ca nu are contract de munca incheiat de ce ar fi acceptat sa vina “la lucru”?
In realitate, numitul OPAIT ALEXANDRU a lucrat in perioada noiembrie 2014 – martie 2015 la barul CREAM din cartierul Strand, pe functia de “Bodyguard”, lucru care poate fi confirmat de numerosi martori, fara insa a avea contract de munca la respectiva societate sau la vreo alta societate. Probabil, la fel, OPAIT ALEXANDRU este surprins si de acest lucru, crezand ca a semnat si acolo contract de munca. Totodata acesta pretindea si obtinea diverse sume de bani ca bodyguard la diferite evenimente organizate sau private, existand martori in acest sens.
Cine este santajistul OPAIT ALEXANDRU zis si “EDUARD SINPATICU” (sursa Facebook)?
Acesta a fost implicat intr-un amplu scandal privind infractiuni de violenta. In urma cercetarilor a dobandit calitatea de INCULPAT intr-un dosar penal, fiind tras la raspundere penala.
La data de 13 iulie 2015 OPAIT ALEXANDRU a contactat conducerea salii de fitness GYM TONIC incercand un santaj ieftin, spund ca in situatia in care nu va primi o suma de bani va merge si va face plangere atat la politia economica cat si la ITM.
Intrucat nu s-a dat curs santajului practicat de OPAIT ALEXANDRU, acesta si-a tinut promisiunea si a facut sesizari atat la politia economica cat si la ITM. Pentru a-si sustine cauza a determinat cativa prieteni de-ai sai, clienti ai salii de fitness sa mearga sa dea declaratii in favoarea lui, acestia comunicandu-ne ca el le-a cerut acest lucru.
OPAIT ALEXANDRU a fost implicat intr-un accident de circulatie, din informatiile primite existand dubii majore cu privire la producerea accidentului, in sensul este posibil ca vina sa-i apartina chiar motociclistului reclamagiu OPAIT ALEXANDRU.
Acesta profita intr-un mod parsiv de accidentul de circulatie in care a fost implicat pentru a incerca sa faca rost de sume de bani necuvenite.
Opinii angajati si clienti GYM TONIC cu privire la OPAIT ALEXANDRU:
– mi s-a intocmit contract de munca din prima zi de cand lucrez la GYM TONIC, ceea ce sustine Opait Alexandru nu este adevarat
– Alexandru Opait avea o atitudine de batjocura fata de clienti, facand gesturi obscene in discutiile cu clientele, ducandu-si mana la organele genitale si zambind cu subinteles
– Are o atitudine recalcitranta de parca vroia sa sara la bataie
In urma materialelor aparute in presa am primit sustinerea clientilor care au venit si ne-au dezvaluit multe aspect legate de problemele cu legea ale lui Alexandru Opait, precum si clienti carora acesta le-a pretins in nume propriu sume de bani pentru a-i antrena.
Avand in vedere aceste aspecte, conducerea GYM TONIC FITNESS CENTER SRL pregateste o plangere penala impotriva numitului OPAIT ALEXANDRU zis “EDUARD SINPATICU” care va fi depusa la organele de politie in zilele ce urmeaza.

Ultima oră

Comentariul meu