superman sibiu

Cornel Spiridon, cunsocut din luna mai şi ca Superman de Sibiu, şi-a dus fetiţa, pe Alessia, pentru prima oară la mare. Un strain care le-a aflat povestea s-a oferit să le plătească celor doi o vacanţă pe litoralul românesc.

“Suntem fericiti! Avem vacanta pe care ne-am dorit-o si la care am visat atati ani. O persoana din strainatate a fost impresionata de povestea noastra si ne-a contactat, oferindu-se sa suporte integral costurile. Suntem cazati intr-un hotel de lux, un hotel special gandit pentru vacantele in familie, unde copiii se joaca, se plimba cu bicicleta, inoata in bazine, se distreaza si au parte in fiecare seara de spectacole pentru ei. N-am cuvinte sa spun cat de fericita este fetita mea”, a declarat Cornel Siridon, alias Superman de la Sibiu, pentru WOWbiz.ro.
Cornel Spiridon, un sibian in varsta de 36 de ani, a ajuns cunoscut după ce a avut parte intr-o zi de o intamplare ce avea sa ii schimbe viata. Plecat sa isi ia fetita de la scoala, Lus, asa cum ii spun prietenii, sau Superman de la Sibiu, cum l-a numit presa, avea sa fie martor la un accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni.
Fara sa stea pe ganduri si dand dovada de spirit civic, acesta a acordat primul ajutor victimei accidentului. Interesant este faptul ca, in momentul in care s-a intamplat evenimentul din trafic, sibianul purta tricou si sapca de Superman, obiecte vestimentare pe care le imbraca pentru a-I face pe plac fetitei sale, Alessia, pe care o creste singur de la varsta de o luna. Asa a ajuns Lus sa iasa din anonimat si sa devina peste noapte Superman de Romania.
Ulterior, taticul cu fizic impozant si tatuat din cap pana in picioare a facut turul platourilor de televiziune, dezvaluind ca este parinte si ca isi creste fetita singur de cand micuta, acum in varsta de opt ani, a fost parasita de mama sa.


Marturisirile sale, sincere si nedrept de crude, au inmuiat pana si cele mai calite inimi, barbatul ajungand sa povesteasca cum mama fetitei sale a acceptat sa nu faca avort si sa duca sarcina la bun sfarsit, dupa ce el i-a promis ca ii va pune silicoane si va suporta integral costurile interventiei.
Si tot atunci, intrebata de reporteri ce dorinta ar vrea sa i se indeplineasca, Alessia, fata lui Superman de la Sibiu, a numit trei lucruri: – sa doarma o seara intr-o camera de hotel, sa vada marea pentru prima oara in viata sa si sa-si gaseasca o mamica.
Ei bine, la doar doua luni distanta de atunci, doua din cele trei mari visuri ale fetei s-au implinit!
In prima zi a lunii august, Lus si fetita sa au plecat in prima lor vacanta adevarata, intr-un concediu in regim all inclusive la un hotel de 5 stele din statiunea Mamaia. Asa a ajuns cea mica sa vada marea, sa doarma si intr-o camera de hotel si sa aiba parte de cea mai spectaculoasa vacanta din cate exista.

Sursa: www.wowbiz.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pana acum ii plangeati de mila ca nu are saracutul loc de munca si ca e vai de mama lui iar acum ne spuneti ca saracutul merge la mare la hotel de 5 stele. Cat cacat puteti sa mai mancati?