câți kilometrii de drum expres vom avea pe valea oltului. când sunt gata!

valea oltului 3Directorul general a Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi din România, a explicat într-un interviu cum și unde se vor amenaja noi benzi pentru transformarea măcar parțială a Văii Oltului într-un drum expres.

Drumul Național 7, pe tronsonul cuprins între Boița și Căciulata, va avea amenajate benzi suplimentare de circulație. ”Am început banda a 3-a pe Valea Oltului, ca să venim în întâmpinarea șoferilor care asigură un trafic extraordinar de mare. Din lipsa bucății de autostradă Sibiu — Pitești, traficul pe Valea Oltului este foarte mare și am identificat sectoare de drum unde chiar se poate face a 3-a bandă. Am început lucrările pe anumite sectoare. În unele sectoare suntem în faza studiului de fezabilitate”, a expicat Narcis Neaga în interviul acordat pentru Agerpres.

Primul tronson este gata
Narcis Neaga a mai anunțat că deja o proțiune de drum a fost amenjată și șoferii pot să circule pe ea. Acesta spune că jumătate din defileul Oltului o să fie transformat în drum cu minim 3 benzi de circulație. ”Cam 7-8 kilometri de circulat efectiv se vor termina anul acesta — deja se circulă pe ei — iar restul la anu’. În total, cam 25 — 26 de kilometri am identificat din 45 — 46 de kilometri cât are defileul efectiv”, a mai spus Neaga.

Ultima oră

Comentariul meu