când vom circula pe autostradă între sibiu și pitești. ce anunț a făcut șeful cnadnr!

autostrada fotoNarcis Neaga, directorul general a Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi din România, a dat un termen până când viitoarele lucrări la autostrada Sibiu – Pitești o să fie gata. Neaga spune că este posibil să fie unele probleme legate de mediu, pe amplasamentul viitoarei autostrăzi.

Actualmente se lucrează de zor la studiul de fezabilitate al autostrăzii Sibiu – Pitești. Acesta spune că până în 2020 autostrada o să fie gata. ”Ordinul de începere (a lucrărilor — n. r.) este dat, se lucrează la studiul de fezabilitate. Și acolo este sectorizat. Se va începe cu capete și acolo. În acest caz avem un HG pentru aprobarea indicatorilor. Este mai vechi, noi actualizăm acel HG. Dacă nu mă înșel, se prevede ca în cinci luni de la data ordinului de începere să termine capetele și, după ce termină capetele, aprobăm indicatorii și putem scoate la licitație capetele până se rezolvă mijlocul. Noi zicem că până în 2020, dacă merg lucrurile cum trebuie, se va putea circula”, a spus Neaga într-un interviu acordat Agerpres.
Șeful CNADNR spune că e posibil să fie întâmpinate unele probleme. ”Să vedem ce probleme de mediu vor fi acolo, pentru că este situl Natura 2000. Dar, pe capete, din ce știm noi, nu vor fi probleme. Dar vom vedea după ce vom avea primele rezultate ale studiului de fezabilitate”, a mai spus Neaga.

Ultima oră

Comentariul meu