Sibian PRINS cu PERMIS DE CONDUCERE FALS la ieșirea din țară. A dat șpagă mii de euro!

frontieraUn tânăr din Sibiu, în vârstă de 25 de ani a fost prins de polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Borș cu un permis de conducere auto care era fals. Incidentul s-a petrecut în data de 1 august. Tânărul a recunoscut că a dat șpagă 5.000 de euro ca să primească acel permis.

Pe 1 august, în jurul orei 13,30, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat la intrarea în țară, pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul român Ilie C., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza județului Sibiu, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania.
Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte documentele de identitate și permisul de conducere.
Acesta a prezentat un permis de conducere românesc care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cetățeanul român nu deține permis de conducere auto. Referitor la acest lucru, tânărul a declarat că a obținut permisul de conducere auto din România, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, contra sumei de 5000 de euro.
Având în vedere cele constatate, polițiștii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun. Sursa: agerpres.ro foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu