apa lamaie

Apa călduţă cu lămâie, pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă. Se pare că acesta este cel mai nou tratament care te poate scăpa de o grămadă de boli, sau le previne pe altele. Imediat cum te-ai trezit, organismul este destul de dezhidratat si are nevoie de lichide, iar acest lichid va hidrata extrem de bine organismul si pe langa aceasta, va elimina toxinele si va reinvia celulele!

1. Echilibreaza pH-ul- Credeti sau nu, lamaia este una dintre cele mai alcaline alimente existente. Multi spun ca aceasta este acida, insa in organism consumul acesteia va crea un mediu alcalin.

2. Stimuleaza digestia- Apa calda stimuleaza tractul gastro-intestinal si peristaltismul. Peristaltismul este de fapt o miscare de contractie (urmata de o relaxare periodica) a musculaturii stomacului si intestinului, care se propaga sub forma de unde si face ca alimentele sa fie impinse de-a lungul tubului digestiv.

3. Curata pielea- Vitamina C , care se regaseste din abundenta in lamai, intarzie aparitia ridurilor precum si aparitia petelor pe piele.

4. Intareste imunitatea- Aceeasi vitamina C are un efect deosebit in tratamentul racelilor. Lamaia contine de asemenea si o cantitate insemnata de potasiu, care are un rol esential in organismul uman, pentru mentinerea permeabilitatii selective celulare, in excitabilitatea fibrelor nervoase si in contractia musculara; exercitand o actiune depresiva asupra sistemului nervos central, a inimii si musculaturii.
Potasiul regleaza inclusiv tensiunea arteriala. Este confirmat faptul ca are un puternic efect anti-inflamator, fiind frecvent utilizat ca un sprijin complementar pentru astm si alte probleme respiratorii. Mai mult decat atat, acesta imbunatateste absorbtia fierului in organism, raspunzator pentru o buna functionare a sistemului imunitar.

5. Prin aportul celor patru electroliti (sodiul,potasiul, magneziul si calciul) adusi de aceasta combinatie, hidratarea organismului nu va mai fi o problema.

6. Apa calda cu lamaie amelioreaza durerile articulare si musculare.

7. Apa calda cu lamaie produce mult mai multe enzime decat foarte multe alimente.

8. Apa calda cu lamaie scade tensiunea arteriala.

9. Previne aparitia cancerului.

10. Stimuleaza procesul de pierdere in greutate in mod natural.

11.Apa calda in combinatie cu sucul de lamaie dizolva calculii biliari, pietrele la rinichi, pietrele pancreatice si depozitele de calciu.

12. Reduce arsurile la stomac.

13. Apa calda cu lamaie dilueaza acidul uric; un nivel ridicat de acid uric provoca dureri articulare.

14. Aceasta combinatie grabeste vindecarea.

Pe langa redarea unui ten luminos, apa calda cu lamaie promoveaza mentinerea oaselor puternice, a tesuturilor si cartilajelor.
Lamaile sunt cele care fac „magia” pentru organism. Ele isi dubleaza „puterea” in momentul in care sunt combinate cu apa calduta.
Asadar, umpleti un pahar de 200 de ml cu apa calduta (nu trebuie fiarta, ci doar usor incalzita) si stoarceti o jumatate de lamaie in acea apa.
Beti acesta combinatie dimineata, imediat dupa ce v-ati trezit, inainte de a manca sau bea altceva, si beneficiile enumerate mai sus, nu vor intarzia sa apara.

Sursa: www.secretele.com

Ultima oră

Comentariul meu