primăria face dezinsecție și deratizare la sibiu

deratizarePrimăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecție împotriva țânțarilor și cele de deratizare. Municipalitatea sibiană a anunțat că aceste acțiuni au loc în perioada 29 iulie – 1 august, în funcție de condițiile meteo.

Serviciile de dezinsecție însumează 46.376,5 lei și au fost comandate firmei SC Coral Impex SRL. Comanda prevede împrăștierea de substanțe împotriva țânțarilor în spațiile verzi din zonele de blocuri, în parcuri și scuaruri, dar și în zonele verzi de la marginea orașului.
Contractul de deratizare a fost încheiat cu aceeași firmă, valoarea acestuia fiind de 92.752,99 lei. Acesta prevede amplasarea de substanțe raticide atât în perioada iulie – august, cât și în luna octombrie 2015, așa cum prevede procedura în cazul deratizării. Substanțele raticide vor fi amplasate în zonele verzi și în aproprierea platformelor de colectare a deșeurilor menajere.
”Menționăm că substanțele utilizate pentru dezinsecție și deratizare sunt conforme cu normele în vigoare.”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu