consiliul județean sibiu a dat 615.000 lei pentru subunitatea isu de la avrig

smurdNoua subunitate de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt.Dumitru Croitoru” al județului Sibiu care va fi inaugurată vineri, 31 iulie 2015, în orașul Avrig, a beneficiat de o finanțare substanțială din partea Consiliului Județean Sibiu.

Suma alocată din bugetul județean pentru construcția punctului din Avrig al ISU Sibiu se ridică la 615.000 lei, bani îndreptați spre Primăria orașului Avrig în trei tranșe: 195.000 lei în anul 2010, 200.000 lei în anul 2013 și 220.000 lei în anul 2014.
“Gestionarea situațiilor de urgență cu maximă operativitate și cu profesionalism este o preocupare a Consiliului Județean Sibiu și doresc ca cetățenii din județul Sibiu să fie informați în permanență despre destinația banilor din bugetul Consiliului Județean Sibiu. Este dreptul lor să cunoască spre ce îndreaptă Consiliul Județean Sibiu fondurile pe care le are la dispoziție, si este datoria noastră să fim mereu în slujba cetățenilor și să urmărim prin toate acțiunile și investițiile pe care le facem spre binele și bunăstarea semenilor noști. Consider că noua unitate ISU din Avrig va avea un rol foarte important pentru asigurarea serviciilor de intervenție rapidă în sudul și estul județului Sibiu și va contribui la salvarea de vieți omenești și de bunuri. Permiteți-mi să felicit conducerea și colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și ale Primăriei orașului Avrig pentru că au dus la capăt această investiție și vreau să le urez mult succes tuturor celor care vor lucra în cadrul subunității ISU din Avrig”, a declarat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu