până să vină starbucks la sibiu, un lanț cunoscut de cafenele ”to go” sosește în oraș

5 to go sibiuChiar dacă americanii de la Starbucks au anunțat încă de la finele anului trecut că se gândesc serios și oficial să se extindă și să deschidă o cafenea și la Sibiu, lanțul de cafenele ”5 to go”, a anunțat că are cereri de franciză pentru orașul nostru.

Lanţul de cafenele „5 to go”, lansat pe piaţă la începutul acestui an de antreprenorul Radu Savopol, care a creat brandul de puburi Old Nick, are deja cereri de franciză din Piteşti. Taxa de franciză este de 4.500 de euro, iar francizaţii trebuie să achite lunar redevenţe de 5,5% din vânzări.
Omul de afaceri a decis în paralel cu extinderea şi francizarea conceptului „5 to go” în oraşele cu mai mult de 50.000 de locuitori. Taxa de franciză este de 4.500 de euro, iar francizaţii trebuie să achite lunar redevenţe de 5,5% din vânzări.
VEZI SI: Anunțul oficial Starbucks despre deschiderea unei cafenele în Sibiu
Cereri de franciză la Sibiu
„Majoritatea cererilor pentru franciză au venit din Bucureşti, dar avem cereri şi  din ţară, din oraşe precum Braşov, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Cluj. O afacere «5 to go» la cheie presupune o investiţie de aproximativ 15.000 de euro. După lansarea programului de franciză estimăm că reţeaua «5 to go» va ajunge la circa 15 – 20  locaţii în Bucureşti şi în ţară până în 2017.” spun reprezentanţii lanţului de cafenele unde orice produs costă 5 lei.5 to go sibiu 2
Preţul produselor comercializate de „5 to go” este de 5 lei, indiferent de dimensiune sau de tipul acestora.
CITEȘTE ȘI: Starbucks fantomă la Sibiu? Uite poziția oficială a companiei!
În cele 7 luni de la deschiderea primei cafenele, fiecare din unităţile lanţului dezvoltat de Radu Savopol a ajuns la peste 160 de clienţi în fiecare zi, care lasă, în medie, 8 lei la casele de marcat.

Ultima oră

Comentariul meu