be creative: festivalul de modă la care poţi participa şi tu - ai inspirație?

 

Festivalului Național de Modă și Design Vestimentar BE CREATIVE vine pentru a 4-a oară la Sibiu. Strada Cetăţii se va transforma în 8 şi 9 august într-un podium de prezentare pentru tinerii designeri români.becreative

În cele trei ediţii anterioare festivalul a dovedit că moda nu este doar despre haine și accesorii combinate, ea reflectă stilul de viață, mișcările culturale și comportamentul social. Punctul forte al evenimentului îl reprezintă faptul că reușește să aducă pe teren neutru, la Sibiu, reprezentanții celor mai bune școli de design vestimentar din România- Universitățile din București, Cluj Napoca, Oradea și Timişoara. Va fi desemnat cel mai bun tânăr designer român, iar pentru a avea o şansă la acest titlu trebuie mai intâi sa te înscrii pe  www.becreativefest.com , sesiunea fiind deschisă până pe 30 iulie.
Valoarea competiției este evidențiată de juriul festivalului de la secțiunea design vestimentar, Marian Pălie (www.doitreisi.ro) Maurice Munteanu (revista ELLE) și Cristina Cojocaru (www.1mishap.com) fiind cei care vor juriza colecțiile înscrise în concurs.

Ultima oră

Comentariul meu