update video - accident grav pe dn14. o femeie a decedat, iar alte trei grav rănite!

ambulanta masina politieGrav accident rutier petrecut marți dimineață pe Drumul Național 14 în localitatea Axente Sever. Un șofer în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. O femeie de 69 de ani a murit, iar alte 3 sunt rănite. Toți sunt din orașul Balș, județul Olt.

Evenimentul rutier a avut loc marți dimineață în jurul orei 5.00. Un șofer de 37 de ani a pierdut controlul asupra volanului și mașina în care se afla el și alte trei persoane s-a izbit violent de un cap de pod la Axente Sever. ”Trei persoane au rămas încarcerate. Trei echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță, s-au deplasat la fața locului, împreună și cu un echipaj de descarcerare”, spun cei de la ISU Sibiu.
”O femeie a decedat la fata locului, iar ceilalti doi raniti, ambii barbati, au fost transportați la spital în Medias. Politistii efectueaza cercetari pt a stabili cauza accidentului”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Femeia decedata are 69 iar cei doi barbati au 73 si 42 de ani. Toti sunt din Bals, județul Olt și se deplasau cu autoturismul spre Medias.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=C-RUE3b4pMg” splash=”https://i.ytimg.com/vi/C-RUE3b4pMg/hqdefault.jpg” caption=”Accident mortal in Axente Sever | novatv.ro”]
video: novatv.ro

Ultima oră

Comentariul meu